Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lefeküdtam barátommal és kiszakadt a gumi, esemény utáni tabblettához már késő és nem vagyok olyan viszonyban a szüleimmel h beszéljek velük erről. Ti mit tennétek?
Rohadtul nem ingyenes, sem az első, sem a tizedik, és valóban 30 e ft körül van (bár itt a pénz a legutolsó, amin ilyenkor épeszű ember szomorkodik).
kérdező, mit tegyél? imádkozz. a gumi kiszakadásától számítva 2 héttel csinálj egy tesztet. ha pozitív, akkor majd együtt kitaláljátok, mi lesz, bár gondolom, megtartani úgyse fogod.
A ciklusod hanyadik napján történt ez?
Egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy! Sokan rettegnek a teherbeeséstől, és igen, vannak terhes tinik is, de azért az nem jön össze olyan könnyen... gondolj arra hogy mennyi mindennek kell passzolni ahhoz hogy teherbeess, és hány nő van itt, aki már hónapok óta folyamatosan próbálkozik és nem jön össze.
Azért mert szakadt a gumi, nem kell rögtön aznap félretenni az abortuszra.
Szerintem imádkozz, hogy ne legyél terhes. Ha már napok óta késik, akkor tesztelj. Ha pozitív, muszáj leszel megmondani a szülőknek, mert az abortuszhoz kell az engedélyük, ha meg megtartod, az fel fog tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!