Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volina fogamzásgátlóval a 10....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volina fogamzásgátlóval a 10. napon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőm nemrég kezdettel Volina fogamzásgátlót szedni, a 10. napon már nem használtunk óvszert. Azt írják a tájékoztatóban, hogy amennyiben az első napon kezdi el szedni, akkor azonnal védettséget nyújt. Aznap kezdte el szedni, amikor megjött, de már egy nappal előtte volt egy kis barnás folyása. Illetve több helyen is javasoltak 2 hetet előtte. Szerintetek lehet baj? Nem hagyott ki egy szemet sem, nem volt hasmenése és nem is hányt. Előtte vette be a 11. szemet (igaz 1 órával később mint szokta, de a tájékozató nem írja, hogy ez baj lenne)
2010. jún. 14. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nahat, akkor ha azt irja a betegtajekoztato, akkor nincs gond. ha mégis, akkor még pár napig ovszer, aztan csinaljatok tesztet.
2010. jún. 14. 13:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Mi is gondoltuk, hogy nem lehet baj, egyedül a barnás folyás bizonytalanított el. Attól vagy a vérzéstől számítják a menszesz első napját? Bioszról már nem emlékszem, és itt is mindenki mást mondd... :/
2010. jún. 14. 13:12
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
milyen barnás folyás? az köztivérzés, ami normalis az első 2-3 honapban.. de olvassátok már el a betegtajekoztatot, ez mind le van benne irva!!
2010. jún. 14. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Előző:

Sztem te félreértetted, ez az első levele a lánynak és nem arról van szó h lenne neki most vérzése, hanem h az 1. napon kezdte-e el szedni:)

Kérdező!Sztem na parázz, már védett, és biztos h az 1. napon vette be:) mi is amikor elkezdtem régen már a 8.napon gumi nélkül csináltuk és 1. nap vettem be, tehát ne aggódj!

2010. jún. 14. 13:19
 5/11 anonim ***** válasza:
ja, h még volt barnás folyás, miután elkezdte szedni, és az a kérdés, h ugy hatott-e? sztem ja, hatott. mondjuk mi mindig megvártuk a 2 hetet.. 2 x kezdtem fogamzasgatlot szedni. de utolsó, végülis ugyanezt mondtam én is, h már védett a csajszi.. :))
2010. jún. 14. 13:20
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen első levél volt, és mielőtt bevette volna az első szemet, előtte volt 1 nappal a barnás folyás.

Köszi mindenkinek =]

2010. jún. 14. 13:26
 7/11 anonim ***** válasza:
hat akkor.. az volt a mensi kezdete, amikor be kellett volna vennie.. sztem, legalábbis, mondjuk én a ti helyetekben használnék óvszert, még pár napig, aztan teszt..
2010. jún. 14. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Sztem úgy volt barnás folyása h a "rendes" vérzés előtt, és azért parázik a kérdező, h lehet az volt az első nap, de nyugi már védett:)
2010. jún. 14. 13:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Barnás folyás nem egyenlő a menstruációval, tehát jól tette a barátnőd, hogy akkor vette be, mikor megjött neki rendese.Felesleges tesztet csinálnotok, de ha az nektek jobb, akkor majd csináljatok.
2010. jún. 14. 13:33
 10/11 anonim ***** válasza:
en csak az ő megnyugtatásukra javasoltam a tesztet.. meddig tart..
2010. jún. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!