Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan estek teherbe előváladéktól? Ez mennyire biztos?
Figyelt kérdés
a barátom nem akar gumit huzni, igy kénytelenek voltunk megszakitással védekezni.. megbizok benne, de azért gondoltam, h megkérdezem.2010. jún. 14. 13:08
21/26 anonim válasza:
Én az előváladéktól lettem terhes 100 %. Ne kísértsd a sorsot. 15 évesen még nagyon fiatal vagy egy nemkívánt terhességhez. Nekem férjem van így nálunk teljesen más volt a helyzet, missed lett a vége , mert a baba szíve elsem kezdett dobogni. Ha a barátod nem hajlandó semmit sem használni akkor neked kell a tabi, mert nagyon kell vigyáznod nagadra.
22/26 anonim válasza:
14:04-es vagyok. Mi a patentex + megszakítást fogjuk választani. Én már szültem, de nem akarok spirált, a hormoninjekció se kéne. Végső esetben a megszakítás is szóba jöhet, mert akarunk majd később még babát.
Beszélj a nőgyógyászoddal, talán tud valami tanácsot adni.
23/26 anonim válasza:
Azért nem mindenkinek van előváladéka. Mi is hosszú ideg védekeztünk úgy és nem lett belőle baj.
24/26 anonim válasza:
Nem akar gumit húzni... akkor dugjon egy guminőt. Minek fekszel le egyáltalán ilyen pasival? Ha számítanál neki, alap lenne neki, hogy nem dug meg védekezés nélkül. Megnyugtatlak, van egy bnőm aki 15 éves előváladéktól lett IKERterhes. Ugyanezt csinálták amit ti.
25/26 anonim válasza:
Lányok, azért lehetnétek egy kicsit megértőbbek... nektek persze teljesem mind1 h f*sszal vagy 1 rúd szárazszalámival dugnak, az eredmény ugyanaz, de a férfiaknál nagyon nem így van. Persze ezzel nem azt mondom h nem kell védekezni. Monnyuk szerintem már az alapvető probléma, hogy a mai fiatalok már általános iskola után nemi életet élnek, merthogy az milyen menő már. De nem is ez a lényeg. Mi a barátnőmmel úgy szoktuk h az első 10-20 percben gumi nélkül és amikor elkezdem érezni h monnyuk 1-2 perc mulva elélveznék, akkor megállunk és felhúzok 1 gumit. Ennyi
26/26 anonim válasza:
Én tabit szedek. Ha 15 évesen úgy érzed, hogy érett vagy a szexre, akkor miért ne szedhetnél tabit? Majd egy abortusz biztos sokkal jobb lesz, vagy egy baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!