Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kellene 72órás? Ne legyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene 72órás? Ne legyen nyugodt, ugye?

Figyelt kérdés

Neten néztem a termékeny napjaim. Tegnap volt a 3 napos peteérés első napja. Én viszont tegnap a barátommal úgy voltam együtt,hogy nem volt rajta gumi. De NEM nem volt bennem anélkül. Csak a csiklómhoz ért. A hüvelyhez konkrétan a makk rész nem ért. El is ment,de zsepibe engedte a cuccost.

Menstruációm után 1 nappal történt ilyen és hasonló,de akkor a csiklómra és a nagyajakra meg a combomhoz ment a sperma.

Én mindig letöröltem zsepivel.

Történt velünk olyan már,hogy lecsúszott a gumi és kb. 1-2 percig úgy volt bennem,de nem ment el. De akkor sem történt semmi baj.

Most arra lennék kíváncsi,hogy így teherbe eshetek-e?

Mert még ha a hüvelybemenethez ért is sperma,gondolom onnan azért kéne nekik kis segítség,hogy a méhemig feljussanak,nem?

Szóval lehet ebből baj?

Amúgy az,hogy a hüvelyemhez is került,az csak egy feltételezés,mivel inkább a csiklóm a valószínűbb hely. Nem éreztem,hogy a hüvelyemhez ért volna.

2010. jún. 14. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:

A 3 napos peteérés nem azt jelenti, hogy 3 napig folyamatosan megtermékenyíthető a pete, csakhogy tisztázzuk. ez a 3 nap arra vonatkozik, hogy ezen a 3 napon belül egyetlen nap van, amikor a pete életképes, azaz megtermékenyíthető.

a 72 órás ebben az esetben teljesen fölösleges. a hímivarsejteknek a hüvelybe kell jutniuk ahhoz, hogy termékenyítőképesek legyenek. ám ezzel a játékkal én nem szórakoznék többet a helyedben vagy írass fogamzásgátlót, ha rendszeres nemi életet élsz.

2010. jún. 14. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
háton ne feküdj az biztos ,és ne légy hülye
2010. jún. 14. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát persze, mert a spermiumok maguktól bevándorolnak, a csiklódtól a méhszájadig...
2010. jún. 16. 08:47
 4/6 anonim ***** válasza:
-.-
2010. jún. 16. 09:10
 5/6 anonim ***** válasza:

A spermák tényleg nem fognak bemászni, gúnyolódás nélkül mondom:)

De ennek amúgy mi értelme? nincs rajta gumi és ráveri a csiklódra meg ilyenek...hát sok élvezet lehet benne, szedjél inkbáb tablettát, hidd el megéri ;)

2010. jún. 16. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne szedjen tablettát!!! NE SZEXELJEN AKI ILYEN HÜLYE HOZZÁ!
2010. jún. 16. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!