Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb esemény utáni?
Ti szexeltetek már úgy ha nem szedtetek még fogamzásgátlót h nem védekeztetek ée utána esemény utáni tablettát vettetek be?
Hamarosan megyek majd kivizsgálásra fogamzásgátló miatt h szedhetek-e de már nagyon ki akarom próbálni óvszer nélkül és emiatt erre gondoltam plusz a párom is meglepném vele.
Mennyire lenne így biztonságos?
Te tényleg ennyire butus vagy?
1. Egy szem esemény utáni tabletta 6 ezer Ft. Kicsit drága dugás, nem?
2. Egyik esemény utáni tabletta sem 100%-os. Kicsit erős meglepi lenne a párodnak, ha utána még egy pozitív teszttel is beállítanál.
3. Ha úgy is nemsoká íratsz fel fogamzásgátlót, azt a kis időt nem lehetne már kibírni óvszerrel?
4. Valakinek egy időre eléggé összekutyulja a ciklusát az esemény utáni.
Jól van köszi igazatok van csak gondoltam rákérdezek. Akkor kivárom még sikerül a fogamzásgátlót beszerezni. Csak egy hirtelen ötlet volt.
Tudom hogy nem lehet csak évente max egyszer beszedni esemény utánit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!