Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tabit vettem be a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tabit vettem be a ciklusom 12. napján a baleset utáni 21. órában. Szerintetek megúsztam?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 17:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, velem régen ez kétszer is előfordult. Ne aggódj. Ha esetleg jönnének a szokványos válaszok, hogy "Terhes vagy", stb., akkor azokkal ne foglalkozz!
2010. jún. 12. 17:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Velem is történt már ilyen :S Én is valahogy a 19.-20. órában vehettem be mert aznap ünnepnap volt ígycsak másnap tudtam elmenni, de semmi bajom nem lett. Nyugi, neked sem lesz! :) Te nem lettél tőle aluszékonyabb?
2010. jún. 12. 17:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Vettem már be 40. ora körül is, abból se lett semmi baj :) Nyugi!
2010. jún. 12. 17:12
 4/13 A kérdező kommentje:

huu kezdek megnyugodni, mer már gyerekkel álmodtam:D

de sztem nem gyengén lettem fáradékonyabb, mert este tizenegytől másnap reggel délig aludtam és akkor is alig birtam felkelni, pedig már előtte való nap is vagy 9-10 órát aludtam de rem ez lesz a legnagyobb gondom vele köszi:)

azért jöhetnek még tapasztalatok!! :)

2010. jún. 12. 17:43
 5/13 A kérdező kommentje:

"másnap reggel délig" ... pfff :D

mielőtt még belekötnétek xd

2010. jún. 12. 17:44
 6/13 A kérdező kommentje:
elméletileg két hét múlva kéne megjönnie... erre alapozhatok vagy lehet h késni vagy sietni fog, esetleg kimarad? :/
2010. jún. 12. 18:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Késik, vagy siet, vagy elmarad. Ha már késik és aggódsz, akkor menj el nőgyógyászhoz, és jól megultrahangoz majd, nem fog fájni, és ha van gyerek, akkor az már látszani fog!
2010. jún. 12. 18:42
 8/13 A kérdező kommentje:
most megint ideges lettem :S :/
2010. jún. 12. 18:55
 9/13 anonim válasza:
Mivel a 72 órás tabletta sajnos egy nagyobb adag hormon, így az a két hét múlvai menstruáció lehet hogy csúszni fog! De ne aggódj szerintem, teljesen időben vetted be, szóval nem lesz gond, és reméljük a szervezeted sem bosszúlja meg a hatalmas hormon adagot.
2010. jún. 13. 18:48
 10/13 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nekem előbb jött meg 1 héttel :)
2010. jún. 13. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!