Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabit vettem be a ciklusom 12. napján a baleset utáni 21. órában. Szerintetek megúsztam?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 17:01
1/13 anonim válasza:
Igen, velem régen ez kétszer is előfordult. Ne aggódj. Ha esetleg jönnének a szokványos válaszok, hogy "Terhes vagy", stb., akkor azokkal ne foglalkozz!
2/13 anonim válasza:
Velem is történt már ilyen :S Én is valahogy a 19.-20. órában vehettem be mert aznap ünnepnap volt ígycsak másnap tudtam elmenni, de semmi bajom nem lett. Nyugi, neked sem lesz! :) Te nem lettél tőle aluszékonyabb?
3/13 anonim válasza:
Vettem már be 40. ora körül is, abból se lett semmi baj :) Nyugi!
4/13 A kérdező kommentje:
huu kezdek megnyugodni, mer már gyerekkel álmodtam:D
de sztem nem gyengén lettem fáradékonyabb, mert este tizenegytől másnap reggel délig aludtam és akkor is alig birtam felkelni, pedig már előtte való nap is vagy 9-10 órát aludtam de rem ez lesz a legnagyobb gondom vele köszi:)
azért jöhetnek még tapasztalatok!! :)
2010. jún. 12. 17:43
5/13 A kérdező kommentje:
"másnap reggel délig" ... pfff :D
mielőtt még belekötnétek xd
2010. jún. 12. 17:44
6/13 A kérdező kommentje:
elméletileg két hét múlva kéne megjönnie... erre alapozhatok vagy lehet h késni vagy sietni fog, esetleg kimarad? :/
2010. jún. 12. 18:22
7/13 anonim válasza:
Késik, vagy siet, vagy elmarad. Ha már késik és aggódsz, akkor menj el nőgyógyászhoz, és jól megultrahangoz majd, nem fog fájni, és ha van gyerek, akkor az már látszani fog!
8/13 A kérdező kommentje:
most megint ideges lettem :S :/
2010. jún. 12. 18:55
9/13 anonim válasza:
Mivel a 72 órás tabletta sajnos egy nagyobb adag hormon, így az a két hét múlvai menstruáció lehet hogy csúszni fog! De ne aggódj szerintem, teljesen időben vetted be, szóval nem lesz gond, és reméljük a szervezeted sem bosszúlja meg a hatalmas hormon adagot.
10/13 anonim válasza:
2. vagyok. Nekem előbb jött meg 1 héttel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!