Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények a Pharmatex-ről?
Figyelt kérdés
Meliane fogamzásgátló tablettát szedtem 7 évig. Bizonyos egészségügyi problémák miatt a nőgyógyászom most fél év szünetet rendelt el nekem a tablettaszedésben. Pharmatex termékekről valakinek valamilyen tapasztalat? Mert most ezt szeretnénk kipróbálni.2010. jún. 12. 13:50
1/16 anonim válasza:
Alacsony a hatékonysága, tehát azt csak megszakításossal + naptármódszerrel együtt javasolják használni. Nagyon sok pharmatex baba van már :
Amúgy megkérdezhetem, mi volt a baj a meliane-val? Én is azt szedek :
2/16 A kérdező kommentje:
Az elmúlt három év során minden évben kialakult nálam egy-egy petefészekciszta. Különböző vizsgálatok után az orvos azt szűrte le, hogy bár alacson a Meli hormontartalma, de összefüggésben lehet a cisztáim kialakulásával. Így fél év szünet, aztán megint vizsgálatok, és ha nem alakul ki ciszta, akkor az azt jelenti, hogy valóban a tablettától volt, és soha többé nem szedhetem.
2010. jún. 12. 14:28
3/16 anonim válasza:
orvosi véleményt tok mondani.. 1 x megkérdeztem 1 orvostól, h ez mennyire megbizható.. azt mondta, h ő nem ajánlja. mert ugye az egész adag spermával nem képes elbánni.
4/16 A kérdező kommentje:
Hát akkor marad az óvszer. Mert megszakítással, naptármódszerrel, és megbízhatatlan termékekkel nem fogunk kísérletezni. A gumin legalább látszik, ha kiszakadt.
2010. jún. 12. 14:40
5/16 anonim válasza:
latod, igazad van. és becsülöm a felelősségtudatodat. ha gondolod, te is megkérdezheted, a www. orvostudakozo. hu - n, ha esetleg nem hiszel nekem.. :S Dr. Hamvas Ferenc. jo doki. :))
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 12. 14:44
8/16 A kérdező kommentje:
25
2010. jún. 12. 14:46
9/16 anonim válasza:
nos, értem.. hát, akkor marad a gumi. csak azt hittem, h fiatalabb vagy. és már 7 éve együtt a pároddal? az szép.
10/16 A kérdező kommentje:
Férjemmel 4 éve vagyunk együtt, 2 éve vagyunk házasok , előtt mással voltam.
2010. jún. 12. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!