Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abbahagyása után késhet a menstruáció és menyit?
7 évig szedtem fogamzásgátlót, abba hagytam az első hónapban jött meg nekim is csak pontosan, utána kimaradt 2-3 hónap nem emlékszem pontosan.Teljesen más a vérzés a gyógyszerrel és nélküle, mondjuk ez nekem tapasztalat, de szerintem ez mindenkinél így van.Sokkal erőteljesebb volt a vérzésem és darabos, főleg az elején, de szépen lassan beállt miden, de kellett egy kis idő ! Én iszonyatosan görcsöltem és el is ájultam a fájdalomtól amikor már pár hónap után rendesen megjött, de ez az én tapasztalatom!
Viszont tudok olyat is akinek gyógyszerrel kellett meghoznia a menstruációját a tabi abbahagyása után !
Nálad már valószínűleg ez az lesz, én akikkel beszéltem mindenkinek máshogy volt !
Nekem azóta van pecsételő vérzésem ovulációkor, aminek én speciel örülök , mert tudom mikor van peteérésem !
úgyhogy szerintem nyugi,meg fog jönni !
16:18 vagyok !
Én annyit tudok az egyik barátnőmtől, hogy neki gyógyszer után nem jött és gyógyszerrel hozták meg neki a mensit !
azt egy nőgyógyász jobban tudja!
Ami még nagyon az az AVIVA torna, beállítja napra pontosan a mensit ! Nézz utána, hol van ilyen a környékeden, nekem bevált pont 28 napra és mindig 10-12 között megjön és 3 napig tart !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!