Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Remélem nem vagyok terhes....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Remélem nem vagyok terhes. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2 hete hogy barátommal együtt fürödtünk akkor előváladéka biztos h volt.láttam.. azután 5 -8 percre rá megujjazott.nem tudom h az 5-8 percben lehetett-e előváladéka és nem tudom h hozzá érhetett-e a bréjéhez.de attól félek h igen és már 2-3 napja késik=/ bár még nincs rendesen beállva de nagyon félek.azt tudom hogy előváladékban is van életképes sperma.de eléggé bevagyok most ijedve. mivel még hozzá a ciklusom 16.napján történt.

most felvannak duzzadva a melleim ahogy szokott..és zabálok ahogy szoktam de a vérzés sehol=/..eléggé aggóóódok.és még egy hülye kérdés.az előváladékban lévő életképes spermák ujjazással is eljuthatnak a petesejtig? légyszives normális válaszokat adjatok szerintem nem nagy kérés.és ne ugassatok le.=/ előre is köszönöm aki tud választ adni.

2010. jún. 12. 12:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
áhj nem jön meg.=/// félek..
2010. jún. 13. 08:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne parázz rajta! Nekem volt már olyan is, hogy egy hónap kimaradt! Mondjuk akkor én nagyon nem görcsöltem, max azon, hogy esetleg valamilyen betegségem van, mivel akkor pont nem volt barátom. Szóval nyugi, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Illetve szerintem így elég kicsi a terhesség esélye..
2010. jún. 13. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!