Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Remélem nem vagyok terhes....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Remélem nem vagyok terhes. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2 hete hogy barátommal együtt fürödtünk akkor előváladéka biztos h volt.láttam.. azután 5 -8 percre rá megujjazott.nem tudom h az 5-8 percben lehetett-e előváladéka és nem tudom h hozzá érhetett-e a bréjéhez.de attól félek h igen és már 2-3 napja késik=/ bár még nincs rendesen beállva de nagyon félek.azt tudom hogy előváladékban is van életképes sperma.de eléggé bevagyok most ijedve. mivel még hozzá a ciklusom 16.napján történt.

most felvannak duzzadva a melleim ahogy szokott..és zabálok ahogy szoktam de a vérzés sehol=/..eléggé aggóóódok.és még egy hülye kérdés.az előváladékban lévő életképes spermák ujjazással is eljuthatnak a petesejtig? légyszives normális válaszokat adjatok szerintem nem nagy kérés.és ne ugassatok le.=/ előre is köszönöm aki tud választ adni.

2010. jún. 12. 12:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
és az kimaradt hogy lehetséges h fel voltam fázva.most meg vagyok kicsit fázva vagyis szinte mindig megvagyok.szúrt is a petefészkemnél. kb. 1 hete...=/
2010. jún. 12. 12:22
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy az
2010. jún. 12. 12:34
 3/12 anonim válasza:
Lehet azért késik, mert túl izgulod a témát. Várj egy pár napot, ha nem jön meg, akkor menj el és vegyél egy tesztet. Patikában drága, de dmben vagy rossmannban nem annyira.
2010. jún. 12. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:

barátnőm régen mindig azon parázott h tuti terhes... és meggyőződésem h emiatt késett neki mindig... :)

tuti nem vagy terhes. :)

2010. jún. 12. 12:40
 5/12 anonim ***** válasza:
egész biztos nem vagy az. hidd el.
2010. jún. 12. 13:23
 6/12 anonim válasza:
Késik, ez teljesen normális.:) 1héten belül meg fog jönni, lehet a stressz miatt késik. Nyugi!:)
2010. jún. 12. 13:27
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy az, de legközelebb óvatosan, főleg ha ennyire félsz.
2010. jún. 12. 13:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha valóban fel vagy fázva akkor attól is késhet. + még stresszelsz is, az is eltolhatja.
2010. jún. 12. 13:53
 9/12 anonim válasza:
szerintem vetesd el
2010. jún. 12. 16:05
 10/12 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek.

remélem is hogy úgy van ahogy mondjátok.

szerintem te meg szűnj meg.xD

2010. jún. 12. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!