Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bevettem 72 órás tablettát és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevettem 72 órás tablettát és rá 6 órára muszáj volt antibiotikumot is bevennem. Ettől lehet, hogy nem hat a 72 órás?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg a 72 órás betegtájékoztatóját, hogy írja-e, ha esetleg van olyan gyógyszer, amit ne vegyél be vele egyidejűleg. De ha hatna is rá az antibiotikum, szerintem nem nagy gond, mert 6 óra alatt felszívódik a 72 órás. Akkor okozna sztem gondot, ha hasmenésed lenne vagy hánytál volna az antibiotikumtól. Szóval sztem nincs baj. :)
2010. jún. 12. 09:47
 2/3 anonim ***** válasza:
15%
az egyik hormonkészítmény, a másik meg a bacikra hat. úgymond teljesen elkerülik egymást. avérben találkoznak, de ez kábé olyan mint az autópálya. sok különböző jármű megy ott el egymás mellett, de balesetet kevés okoz... maximum, ha végül egy parkolóhelyet akarnak, akkor van vita, de ebben az esetben nem lesz baj.
2010. jún. 12. 10:13
 3/3 anonim válasza:
06-12 10:13-asnak: ha valamihez nem értesz, inkább ne okoskodj! Főleg ilyen komoly témában! Az antibiotikumok igenis kölcsönhatnak a hormonkészítményekkel! Ha nem hiszed, nézz csak utána.
2010. jún. 19. 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!