Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hogy terhes lett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy terhes lett?

Figyelt kérdés

Van egy 15éves lány barátom és ma buszon lehányta magát és már kimarad neki 1 hónap meg fáj a hasa.

lehet az hogy terhes lett? vagy van ilyen?

2010. jún. 11. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Mind a ketten terhesek vagytok.
2010. jún. 11. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Csináljon egy tesztet.
2010. jún. 11. 22:30
 3/8 A kérdező kommentje:

első kommentelő: köszi a semmit

második: köszi a tippet :)

2010. jún. 11. 22:52
 4/8 anonim válasza:
Sziasztok én egy szülész/nőgyógyász vagyok nem biztos hogy terhes de csináljatok tesztet. Attól hogy késik neki még nem biztos hogy terhes.
2010. jún. 12. 00:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Na szaladj gyorsan a tesztért......ha nem múlt el 2 hónap, akkor még nincs késő az abortációra.

Remélem nem terhes , sok sikert, hogy a teszt negativ legyen :)

2010. jún. 12. 00:32
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) amugy nem én lennék az apa ha mégis. :D
2010. jún. 12. 09:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért egy tesztet nem árt csinálni, biztos, ami biztos. De ha arrafelé is olyan meleg van mint itt, akár a hőségtől is lehetett rosszul.
2010. jún. 12. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:

:|

Úristen!!!

40 fok van rosszul lett a buszon, 15 éves még nem állhatot be neki a ciklusa megbízhatóan.

Az én ismerősöm a körhintán hányta le magát, akkor most terhes, és nem menstruált akkor most terhes ?:S:S:S:S

2010. jún. 13. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!