Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után mire számíthatok?
Másfél évig szedtem Symicia nevezetű fogamzásgátló tablettát. Most abbahagytam. Beállította rendesen a menstruációmat is. Most,hogy nem fogom szedni a tablettát ugyanúgy amikor kell megfog jönni a menstruációm vagy megint "rendszertelenné" fog válni?? A vérzésem hossza 3-4 nap volt. Amíg nem szedtem a gyógyszert 6-7 napig is kitarott. Ez is meg fog változni?? Bocsánat hülye kérdésért! De nem tudom :(
Köszönöm előre is a válaszokat
A fogamzásgátló szedése nem állítja be a menstruációt,hanem blokkolja azt,és egy mű ciklust hoz létre.Te másfél évig nem menstruáltál,hanem megvonásos vérzésed volt,amit a mesterséges hormonok irányítottak.(A tabletta szünetében megvontad magadtól a hormonokat,amiket 21 napig szedtél,ezért hívják megvonásos vérzésnek,semmi köze a természetes vérzéshez.)
Szóval ha azelőtt rendszertelen volt,akkor most sem fog változni,sajnos.Legalábbis jó irányban biztos,hogy nem.
A rendszertelen az mit jelent?Heteket csúszott?Vagy ki is maradt néha?
Az,hogy eltartott 6-7 napig,az normális,sokaknak tart addig,de az,hogy 2 hetet csúszott,az már tényleg nem olyan jó.
Mióta menstruálsz?Mindig rendszertelen volt?
Akkor endokrinológushoz kellene elmenned,ki kellene vizsgáltatnod magad.A fogamzásgátló csak elfedte a problémát másfél évig,de sajnos nem arra való,hogy segítsen rajtad.
UH-t csinált neked az orvos?Vagy egyből felírta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!