Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciklus 11. napján "kicsim lehet h becsúszott" (ő se biztos benne én nem éreztem h jött volna belém vmi de ki tudja.72 órás tabi szükséges?
holnap tudnék menni (az eset ma volt)
az úgy belefér?
ha nem élvezett beléd,akkor szerintem ne vegyél be 72 órásit...de csak akkor ha rendszeres a menstruációd,és a peteérésed is a várható időben van..
Máskor legyen több eszetek,és imádkozzatok,hogy ne legyen semmi :)
16/l.
Vedd be. 11. nap kockázatos. Ráadásul "becsúszott".
De hallottál már róla, hogy a megszakítás nem védekezés? Ha nem csúszott volna be, akkor is lehetnél terhes.
Ennyire vágysz egy abortuszra vagy mi a büdös franc van veled?
nem:(
egy hónapja nem találkoztam a barátommal mert külföldön voltam tanulni... ma láttuk egymást aztóta először és sajnos hülyék voltunk pedig három év alatt nem volt ilyen gond :S
Tartsatok otthon óvszert. Akkor nem lesz ilyen gond. Meg amúgy is....emberek vagyunk, nem állatok. Tudni kellene uralkodni az ösztönökön. Remélem nem lesz gond, de holnap reggel a dokinál kezdj és AZONNAL vedd be a tablettát.
Minél később veszed be, annál kevesebb az esély, hogy használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!