Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedden 6× hánytam. Volt mikor a sima csapvíz is kijött. + egyszer epét hánytam. De mindezek alatt fehérfolyásom volt, és van a mai napig. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Néha néha azóta szédülök, és nem merek mindent megenni, mert a gyomrom még nem az igazi.2010. jún. 10. 18:19
1/13 anonim válasza:
Nem, egy vagy több hányás nem ejt teherbe.
3/13 anonim válasza:
és légyszi több ilyen undorító kérdést ne tegyél fel, mert már nekem is hányingerem van
amúgy első voltam
4/13 anonim válasza:
A tünetek alapján lehetsz, de ahogy az előzőek írták, ha nem ment el benned a partnered, akkor nem lehetsz az, ill. bárminek lehetnek hasonló tüntei.
Ha elment benned, akkor irány a patika, gyors test stb. És ha terhes vagy, akkorballagj csak el küretre, mert aki védekezni nem tud, az nem érdemel meg egy gyereket, had szenvedjen.
5/13 anonim válasza:
F@szom, ahol én voltam korházban ott nem volt net...
6/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen...de csak egy fertőzés volt. Egy napig hánytam, és utána még egy pár napig nagyon sz@r volt a gyomrom, de ne aggódj, elmúlik. Szerintem nem vagy terhes, bár a szex körüli dolgaidat nem ismerem.
7/13 anonim válasza:
ha nem szexeltél akkor nem lehetsz terhes, lehet sima fertőzés, szédülni meg azért szédülsz mert hánytál és nem ettél utána.Ez természetes ha hánysz.Menj el dokihoz és kérj B6 vitamin injekcoiót és attól jobban leszel, nálam az szokott segíteni ha ilyen bajom van.
8/13 anonim válasza:
hát ha babát akarsz,akkor sok sikert hozzá,és reménykedj,hogy jó érdek céljából hánytad ki az epédet:D
ha pedig nem szeretnél gyereket,akkor imádkozz,hogy egy gyomorrontás..
9/13 anonim válasza:
hát nézd, mivel nem írtad le, hogy volt-e valami baleset, ezért gondolom igen, mert amúgy eszedbe sem jutna, hogy terhes vagy.
10/13 anonim válasza:
lehet ételmérgezés, egyik ismerősöm is így járt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!