Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos, ami biztos, vegyem be az esemény utánit?
Kisebb a valószínűsége, de az előváladék is teherbe ejthet.
Azaz igazság, hogy igen mivel nagy dózisba viszed be a hormont, de ez vissza fog állni. Inkább vedd be, minthogy gyerek legyen. Az abortusz után meg lehet nem lehet gyereked.
Köszi a véleményeket.Csak attól tartok,hogy még nagyobb baj lesz,ha nem veszem be.:/
a beágyazódást valahogy észre lehet venni?vannak tünetek?
Régebben bevettem volna, mostmár nem. Viszont nálam a gyerek nem lenne olyan nagy probléma... Sokszor mi is csak megszakítással védekezünk.
DE! A második gondolom azt jelenti, hogy két menet volt. Ha az első után nem pisilt, akkor van esély hogy maradt a húgycsőben spermium...
Amúgy a tabletta sokaknál semmilyen mellékhatást nem vált ki, egyszer szerintem kibírható (egyszer én is vettem be, akkor kivételkor lecsúszott a gumi. Akkori barátom kihalászta, és mivel a végében volt a cucc én nem akartam bevenni, ő ragaszkodott hozzá... Azóta rosszak hormonjaim, de nem hiszem hogy ettől, túl rég volt ahhoz. Meg akkor semmi mellékhatást nem éreztem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!