Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye a terhességnek 1 db elmulasztott (18 órával késobb bevett) tabletta esetén?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 15:05
1/6 anonim válasza:
Borzasztóan kicsi. De azért kövesd az erre vonatkozó leírást a gyógyszerhez tartozó betegtájékoztatóban. Az enyémben is van a te tabid dobozában is kell lennie.
2/6 anonim válasza:
Milyen gyógyszert szedsz? Elméletben minden betegtájékoztatóra rá van írva, hogy ha kimarad, akkor csökken a hatás, de egy pesti orvos honlapján azt olvastam erről, hogy a tabletta kimaradás nem a terhesség miatt veszélyes, hanem az esetleges köztes vérzéstől, ami nem jó dolog (indokot nem írt) Szerintem nem kell félned, ha csak ez az egy maradt ki, mert ha belegondolsz, a 7 napos szünetben sem szeded, és akkor is védettséget nyújt.
3/6 anonim válasza:
mégha 2-napig se szeded be akkor se vagy terhes de potolni kell minnél elöbb
4/6 A kérdező kommentje:
az aktus már megtortént, a tabi azt írja óvszert kell(ett volna) használni.
2010. jún. 10. 15:10
5/6 anonim válasza:
Ha nagyon aggódsz, akkor keresd fel a nőgyógyászodat, de nem hinném, hogy gond lenne. A tesztet két hét után érdemes csinálni, ha van türelmed várni addig.
/Első válaszoló.
6/6 anonim válasza:
Attól függ hányadik héten maradt ki az az egy szem. Ha a 2.-on akkor védett voltál, ha az 1.-n vagy a 3.-on akkor van esélye a terhességnek de sztem nem túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!