Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek ez esetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ez esetben?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel gumival védekezünk mindig, és 18 évesek vagyunk és azzal cseszeget hogy ő megtartaná ha terhes lenne és még mosolyog is mellé, és ezen idegeskedek hogy ha netán elszakad a gumi apa vagyok, aztmontdta hogy nekem nincs döntési jogom hogy megtartsa-e vagy se, épp ma mondtam meg neki hogy szüneteltetjük a sexet mától...

Van így értelme a kapcsolanak tovább?

2010. jún. 9. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Mondd meg a barátnődnek, hogy te még nem szeretnél gyereket, és neki sem ezen kéne, hogy járjon az esze. Plusz ha véletlen kiszakadna, bevesz egy 72 órás esemény utáni tabit és annyi.

18/L

2010. jún. 9. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. Nem jó amit tesz, mert a szerelem korrupciókon is épül, és mind a két fél feláldoz egy keveset önmagából. Nagyon rossz ilyen fiatalon szülni, én most lettem június elején nagybácsi, pedig 14 vagyok és a gyerek anyja 19... Figyelj, mondd meg neki, hogy ez veszélyes játék. Beszéld meg vele, mondd el, mit érzel és ő is mondja el, ő mit érez, és a végén jussatok döntőpontra, ami lehetőleg az legyen, hogy ne is álljon fenn a kockázata annak, hogy véletlenül is terhes lesz.
2010. jún. 9. 19:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Már megbeszéltük és nemlehet vele közös pontra jutni...
2010. jún. 9. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Kapna egy nagy pofont rögtön megértené!

Ne legyél papucs mert meg fog szivatni!

2010. jún. 9. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik, ahogy gondolkodik ebben a témában, akkor hagyd el. Ennyi. Neked meg k*rvára nincs beleszólásod, hogy megtartja-e a gyereket vagy sem, ha esetleg terhes lesz! szívás kisapám.
2010. jún. 9. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ekkora parasztokat mint az utolsó válaszolók... De igazuk is van egyrészt. Azért még fiatal vagy, tudsz más társat találni. A nők többsége azért akar rögtön megtartani egy kisbabát, hogy mindig támogassa őt egy férfi. De az élet nem ilyen kegyes, a legtöbb nő ekkor kapja ez első pofonokat attól a bizonyos nagybetűstől.
2010. jún. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!