Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki, aki van/volt hasonlóan ebben a helyzetben, mondjátok meg hogy nektek utána hogy alakultak a dolgok? Terhesek lettetek vagy megjött?
felelőtlenek voltunk tudom!
Megszakítással voltunk együtt a barátommal. Egy netes kalkulator szerint pont akkor volt peteérésem. Ezt már utólag néztem meg. Időben kivette, mert még rá is húzott 1-2x amikor kivette és úgy ment el!
normális válaszokat, ha lehet. köszönöm.
19/l - 23/f
Mi hónapokig használtuk a megszakításos módszert, és egyszer se lettem terhes, akkor se, mikor peteérésem volt.
Most én nem mondom, hogy te se leszel terhes, csak mondom, hogy nekem ebből sosem volt problémám. Ha ennyire félsz a terhességtől, akkor legközelebb olyan védekezési módszert használjatok, amiben meg is bíztok, mert annak semmi értelme, hogy minden hónapban azon izgulsz, megjön-e vagy nem.
Mi is pont peteéréskor voltunk így együtt legutóbb :) Igaz előtte évekig előfordult ez, és sosem volt baj.
Ha véletlen most összejött akkor írok még, se szerintem nem kell félned.
Viszont ha nagyon nem akarsz még babát, akkor legközelebb figyeljetek, egyrészt azért ez nem 100%-os védelem, másrészt pedig belebolondulsz a stresszbe.
A húgom így lett terhes 2 éve. Lutri az egész.
Egy nagynéni
Mi naptár módszert használtunk... fenese gondolta, h hamarabb lesz peteérésem. Bár nem volt gond,h összejött a baba csak hát nem volt tervezett ennyi.
De egy darabig tuti nem szórakozunk ilyennel, szigorúan gumi vagy fogamzásgátló. mondtam is a férjemnek.
Ne játszatok, mert ha nem akartok gyereket és be sikerül rányomja az életedre a bélyeget ha megtartjátok ha nem. Komoly háttér kell egy babához. De remélem minden ugy alakul,ahogy Ti szeretnétek. Kérlek majd irdd meg, hogy mi lett. Kitartást!
37hkm
Mielőtt családom lett, 3 vagy 4-ből kb 1 nő mondta csak kifejezetten, hogy jó lenne ha óvszert húznék, úgyhogy mert utálom, az nélkül szexeltem fiatalon a legtöbbet.
Párommal most két gyerekünk van és most sem csúsznak be random a terhességek.
A nemi betegségek ellen pedig nagy trükk, hogy szó szerinti egyéjszakásokba vagy első randis szexekbe nem szabad bele menni. + Nem is száz partnerem volt akkoriban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!