Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a tabletta szedésének 10. napján belém élvez a barátom, abból lehet baj?
Iamna 75/20 fogamzásgátlót szedek, ma 11 napja. A betegtájékoztatót figyelmesen elolvastam, miszerint ha a menzeszem első napján veszem be az első szemet, akkor azonnal véd, illetve ha 2-5.napon veszem be akkor 7 nap szükséges ahhoz, hogy védjen. Én már az első napon bevettem, aznap este jött meg, így 22 óra körül vettem be, a többi napon pedig pontban 20:00-kor, és így is fogom továbbra is. Azóta még mindig van pecsételő vérzésem, kicsit barnás “folyásom”, de már elég minimális, ugy tudom hogy ez az elején még normális. Azért pánikolok, mert az interneten nagyon különböző dolgokat olvasok, van ahol azt írják, hogy az első levélnél még kell kiegészítő védekezés, van aki azt mondja, hogy 2 hetet kell várni, meg ugye van a nőgyógyászom, aki 7 napot mondott (ahogy a betegtájékoztatóban is állt). Én már nem tudom kinek higyjek, eléggé félek... vagy ez csak a tabletta típusától függ, ezért mond valaki 1 hónapot, valaki meg 2 hetet? :s Légyszi ne hurrogjatok le, nagyon sok ehhez hasonló kérdést olvastam már el, de szeretnék biztos lenni, és megnyugodni, mert magyon parázós vagyok. Előre is köszönöm.
17/L
Nekem a nőgyógyász is azt mondta, az első hónap nem biztos. Az első levelet végig kell szedni,addig mással is védekezni, aztán ha elkezdted a második levéllel, akkor már véd.
De ha ilyen aggodalma van valakinek, miért nem gondolkodik ezen még mielőtt megcsinálja a potenciális bajt és miért nem előbb kérdez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!