Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon görcsölök menstruációm alatt:? S mit tehetek ellene! Rendes választ légyszike?
Szija!
át érzem a helyzeted nekem volt olyan h sírásban törtem ki menni sem tudtam suliba aznap.
Egy ideig én Advilt Szedtem mert az alogfelx M nem használt Aztán végül már az Advil sem hatott... Eccor probáltam ki a Flector port.. sokat segített
Szerencsére ma már teljesen elmultak a görcsök mivel én is Fogamzásgátlót szedek már 7 hónapja és azóta 1 szem gyógyszert se kelett bevennem,
remélem segitettem:)
Én annyira görcsölök első és második nap h hányni szoktam..Gyógyszernek a Meristint tudom ajánlani nekem bevált :)
Egyébként az ilyen természetes dolgok nekem egyáltalán nem használnak.iszonyú görcseim vannak és csak a Meristin használ nekem
Szia!
Ami az én barátnői körömben bevált, és ajánljuk egymásnak, az az orvos által felírható Flector, Ridol és a fogamzásgátló. Van még egy jó praktika, hasra fekszel, hasad alatt egy jó kemény kispárna, hogy nyomja a hasad. Először kényelmetlen, de ha nekem éjszaka jön meg, gyógyszer mellett simán el tudok aludni. Vagy volt olyan, aki a WC-t ajánlotta. Hogy ráülsz, majd előrehajolsz, amennyire tudsz, hogy szorítsd a hasad, és esetleg piciket hintázol. A szék állítólag azért nem jó, mert magas.
Sok helyen olvastam azt is, hogy az izmok feszesítése is használ, ha rendszeresen végzel hasizomerősítő-gyakorlatokat, egy idő után csökkenni fog a fájdalom.
Remélem, tudtam segíteni, bármennyire eszement ötletnek is tűnik némelyik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!