Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 72 órás tabit vett be de csak kb 5-6 csepp vér jött belőke. Megnyugodhatunk hogy nincs baba?
Figyelt kérdés
Szeretkezés közben kiszakadt az óvszer, de ezt csak másnap vettük észre és harmadik nap (még 72 órán belül) a barátnőm 72 órás tabit vett be. Ennek hatására csak kb 5-6 csepp vér jött belőle és úgy tudjuk, jóval többnek kellene ilyenkor jönnie. Megnyugodhatunk hogy nincs baba? Azóta görcsei vannak mint amikor menstruál meg volt amikor rájött egy kis rosszullét is.2008. okt. 27. 21:26
1/4 anonim válasza:
Hogy lehet másnap észrevenni hogy kiszakadt az óvszer? :O Nem értem...
Másrészt vegyetek egy tesztet hogyha megakartok nyugodni (még ettől is jobban) !
2/4 A kérdező kommentje:
Amikor kidobtuk
2008. okt. 27. 21:29
3/4 anonim válasza:
Nyugi 1szer én is bevettem, egyáltalán nem volt vérzésem (nem is lettem anyuka), és nem is kötelező hogy legyen csak esély van rá. A hasa is a tabitól fáj, szal csak nyugi. Esetleg 2 hét múlva teszteljetek de sztem nem kell pánikolni. ;)
4/4 anonim válasza:
nem kell am, hogy verezzen, az semmit sem jelent, hogy verzik vagy nem. 2 het mulva csinaljatok tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!