Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szeretné ha óvszer nélkül szexelnénk. Mondta, vesz be utána 72 órás tablettát, valamint kiszámolta most három olyan napja van amikor nem eshet teherbe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én tartok tőle, hogy mégis terhes lesz! Mik a tapasztalatok a 72 órás tablettával kapcsolatban?2018. febr. 21. 21:24
1/17 anonim válasza:
"Mit tegyek?"
Vagy hallgass az eszedre, vagy kezdj el félretenni babakelengyére.
2/17 anonim válasza:
Mikor érzed, hogy lassan dörrenteni fogsz, akkor vedd ki és fejezze be neked kézzel/szájjal, vagy ilyesmi. Mi párommal 2 éve lassan így csináljuk, de sose volt semmi baj. Ha odafigyelsz kicsit a kolbidra közben, akkor meglepően jó technika.
4/17 anonim válasza:
# 2
A barátnőméknek a második ilyen hónapban jött össze a lányuk.
5/17 anonim válasza:
#2, akkor ők nem érzik a kolbit... :)
6/17 anonim válasza:
# 5
Orvosi kísérletek a férfiak 38 %-ánál találtak "számottevő mennyiségű" spermiumot az előváladékban.
7/17 anonim válasza:
Akkor én szerencsére a fennmaradó 62%-ot erősítem. XD
8/17 anonim válasza:
(Akinél az első alkalommal találtak, annál az ismételt kísérletek is, és viszont.)
9/17 anonim válasza:
Barátnőmék "sikeresen" védekeztek így évekig, aztán amikor akartak gyereket, nem lehetett a férje miatt.
10/17 anonim válasza:
Vagy nincs tisztában azzal, hogy mit okoz egy lórúgásnyi szintetikus hormon, vagy gyereket akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!