Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pettinghez vedekezes? Krem, kapszula?
nagyon paranoias vagyok a terhesseg temaval kapcsolatban, es szeretnek ahhoz is valami vedelmet.
fogamzasgatlot nem szeretnek szedni.
mi a velemenyetek a pharmatex kremekrol/kapszulakrol? tenyleg nem lehet veluk oralozni?

Akkor én a kérdés(ek)re válaszolok.
"Pettinghez védekezés?"
Petting során felesleges védekezni. A pasi ujja vagy szája/nyála nem tud petesejtet megtermékenyíteni.
"Krém, kapszula?"
Pettinghez mindkettő felesleges.
"Mi a véleményetek a Pharmatex krémekről/kapszulákról?"
Az, hogy pettinghez feleslegesek, szex során pedig kevésbé nyújtanák biztonságot. Pettinghez ne vegyetek Pharmatexet, mert nincs értelme. Szexhez pedig azért ne vegyetek Pharmatexet, mert nagyon sokan lettek már terhesek a használata során is.
"Tényleg nem lehet velük orálozni?"
De lehet, csak orálhoz felesleges. Ha meg feloldódik, és nyalás közben távozik a hüvelyből, az eléggé gusztustalan, nem biztos, hogy a pasi szívesen nyalogatja majd...
Ennyire ne legyél paranoiás. Így élvezni sem fogod sem a pettinget, sem az aktust. Talán várnod kellene még ezzel az egésszel. Persze, fontos a védekezés. De nem kell átesni a ló túloldalára.

Hirtelenjében Palmatex-et olvastam :D :D :D.
Pettinghez, az orális együttléthez nem kell fogamzásgátló. Nem kell emiatt aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!