Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet, hogy ok nélkül vettük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy ok nélkül vettük be a 72 órásat? Bővebben lent

Figyelt kérdés
barátnőmmel együtt voltunk gumival és mikor kihúztam, akkor ilyen fehér, csomós anyag is jött a farkammal együtt. Nem ragadt úgy mint a sperma, de nem tudtuk megállaptani 100 %-osan. Nem vagyunk még elég tapasztaltak, de lehet, hogy az enyag belőle jött? Le is csöppent az ágyra. A gumi nem szakadt ki, legalábbis a spermazacskoból nem folyt. Ugy tunkt az egész, mintha a farkam tövénél folyt volna ki. :S De mivel nem voltunk biztosak a dologban, ezért 2 -3 órával rá bevett egy 72 órás tablettát. Érdemes volt bevenni szerintetek vagy a lányból jött annyi anyag? A 72 órás egyébként megbízható?
2010. jún. 7. 20:49
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Tudom, h a hormonrendszerét összezavarja és ezzel ő is tisztában van. De inkább ezt választotta, választottuk mint a nem kívánt gyereket. Ha lett volna
2010. jún. 7. 21:30
 32/36 anonim ***** válasza:

Én is ezt mondtam az előbb, hogy ha mérlegelni kell a kettőt, akkor szerintem jól döntöttetek.

Amúgy ezt írják a mellékhatásokról:

Ez a tabletta teljes mértékben biztonságos. Bár hormonális úton változtatja meg a testünk működését, mégis hosszú távú komplikációi nincsenek! Nők milliói használják több mint 30 éve. És egyetlen egészségügyi panaszról sem tudnak a kutatók.

Különösebb mellékhatásai nincsenek, de leggyakrabban a szédülés és a hányinger jelenik meg. Viszont ezek a mellékhatások is egy két napon belül elmúlnak. De emellett szokott jelentkezni szabálytalan vérzés, és esetleg fejfájás is.

Recept nélkül nem kapható, de bármelyik nőgyógyászaton felírják. A 72 órás tabletta nem olcsó, de olcsóbb, mint egy terhesség.

Mellékesen az egyik rokonom is volt ilyen helyzetben és nem okozott nála semmilyen mellékhatást se rövid se hosszú távon...

2010. jún. 7. 21:34
 33/36 A kérdező kommentje:
A barátnőm nővére is vett már be, és semmi mellékhatása nem volt.
2010. jún. 7. 21:35
 34/36 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól döntöttetek, inkább ez mint h hoppá terhes legyen, mellesleg egy abortusz is tud ártani, szóval akkor már inkább a tabletta mit egy abortusz vagy egy gyerek.
2010. jún. 7. 21:59
 35/36 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül nőgyógyász írja fel a 72 órásat. Ő képes lett volna megfelelően mérlegelni a dolgot és lehet a barátnőd megúszott volna egy felesleges hormonbombát. Másrészt attól h a nővérének/havernőjének akárkinek nem lett gondja a 72 órásból még nem biztos, hogy neki sem lesz.
2010. jún. 8. 08:02
 36/36 anonim ***** válasza:
Legközelebb fújd fel a gumit:D akkor tuti kiderül lyukas e
2010. jún. 8. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!