Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért jön meg ilyen későn? Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön meg ilyen későn? Ez normális?

Figyelt kérdés
Vasárnap veszem be az utolsó tabit, 1 hétig semmi vérzés és rákövetkező hétfőn kezd el gyengén vérezni, mikor már az első tablettát be kell vennem. Normális ez? Mit tegyek?
2010. jún. 7. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ez nem igazán az. Fordulj a nőgyógyászodhoz.
2010. jún. 7. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Irány a nőgyógyász! Ennek nem így kell működnie. Utolsó tabitól számított 2-3. napon kellene, hogy megjöjjön a mensid!

23N

2010. jún. 7. 19:43
 3/6 anonim válasza:

szia :)

Nálam is ugyanez szinte a helyzet, én csütörtökön veszem be az utolsó tabit a következő hét szerdáján jön meg.Énmár fordultam nőgyógyászhoz, a válasza: mindenkinél máshogy áll be ez a dolog de ha nagyon zavar fordulj te is orvoshoz!

2010. jún. 7. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 7.-8. napon jön meg. Én is voltam dokinál, mert én sem értettem, hogy ez most akkor hogy is van, azt a választ kaptam mint az utolsó válaszoló: mindenkinek másképp áll be, nekem így, nincs ezzel semmi gond. Ennyi. De ha gondolod kérdezd meg a dokit, az a biztos.
2010. jún. 7. 20:50
 5/6 A kérdező kommentje:
na ahhoz a muzulmánhoz vissza nem megyek többet. meg se vizsgált múltkor mert nem volt ideje. a másik dokimnál meg perkálni kell :S várok még tapasztalatokat!! és köszi nektek :)
2010. jún. 7. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
ez normális. nyugi. orvos mondta, hogy csak a vérzésnek nem szabad kimaradnia. van bnőm, akinek a 2. nap megjön, nekem pl csak a 4.en... unokatestvéremnek csak a 6. napon. gyógyszere és embere válogatja.
2010. jún. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!