Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátló gátolhatja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátló gátolhatja a szőrösödést is?

Figyelt kérdés
Kicsit jobban szőrös vagyok, mint ami elfogadott lenne, és nagyon zavar. Ma kaptam Volina fogamzásgátlót. Volt már olyan valakinek, hogy nem szőrösödött annyira tőle? (Alacsony hormontartalmú, ha ez számít)
2010. jún. 7. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok jártas ebben de szerintem nem . De javaslatom hogy kérdezd meg az orvost vagy nőgyógyászt ő biztosan tudja.
2010. jún. 7. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze, erre is használható, csak nem mindenkinél. Ki hogyan reagál rá.
2010. jún. 7. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
mivel a szőr inkább férfi jelleg, a női hormonok nem fogják fokozni a szőrösödést. de ha te ilyen alkat vagy, akkor ritkítani sem.
2010. jún. 7. 19:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Akartam kérdezni ezt-azt a nőgyógyásztól, de olyan hamar felírta a gyógyszert, hogy fél percbe se tellett. Aztán meg hívták a következőt. Nagyon remélem, hogy az utolsónak igaza lesz :) Ha valaki tapasztalt a témában, írhat még :)
2010. jún. 7. 19:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, 19:04-esre gondoltam.
2010. jún. 7. 19:08
 6/10 nielindi ***** válasza:
én egyáltalán nem szörösödök a tabitol.
2010. jún. 7. 19:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem is az a baj, hogy a tablettától, mert sose szedtem még, hanem már a meglévő lenne jó, ha ritkulna...
2010. jún. 7. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
ritkulni nem fog tőle, az biztos. de biztosan vannak ilyen bőrgyógyászati dolgok, amik segítenének neked ebben!
2010. jún. 7. 19:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Szóval ilyen problémával fordulhatnék bőrgyógyászhoz is?
2010. jún. 7. 19:17
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem igen, ez talán az ő szakterülete is. ha mégsem, akkor ő majd elmondja, kit kell megkeresned!
2010. jún. 7. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!