Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót használjak?
Hello,
Az lenne a kérdésem, hogy milyen fogamzásgátlót tudnátok ajánlani. Alig pár hónapig szedtem fogamzásgátlót, de sajnos mélyvénás trombózisom lett tőle. Ezért aztán semilyen hormontartalmú fogamzásgátlót nem használhatok/szedhetek. Azóta párommal óvszerrel védekezünk, ami mindkettőnket nagyon zavar. Főleg engem, mivel az aktus alatt kicsiszol, és ez nagyon kellemetlen számomra. Az orvosom mini spirált javasolt, de a hallott tapasztalatok után nem szeretnék ilyet felteteni. A pesszáriumon gondolkodok, de ahogy hallottam nehéz beszerezni.
Valaki tudna esetleg ajánlani valamit? Vagy, hogy hol szerezhetnék be pesszáriumot?
Előre is köszönöm.
L21
Pesszáriumot csak külföldről lehet rendelni, Magyarországon úgy tudom már nem forgalmaznak ilyet.
Lehetőségek:
- szerzel pesszáriumot + spermicid
- ha pontos ciklusod van, akkor pharmatex + megszakítás + spermicid
- maradtok az óvszernél
- felteteted a minispirált
Szerintem ez az összes lehetőség, ami még biztonságosnak mondható.
Első vagyok, elírtam vmit: Spermicid=pharmatex.
Szóval pharmatex + megszakítás+ naptármódszer:)
Az első válaszolótól kérdem, hogy véletlenül nem tudod pontosan honnan lehetne rendelni pesszáriumot? Vagy ha esetleg valaki más tudja, megírná nekem?
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!