Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora óvszert vegyek?
Figyelt kérdés
A jelenlegi barátommal ez lesz az első, és engem kért meg, hogy megvegyem. Tőle nem tudom megkérdezni... Melyik az, ami nem fog leesni, de túl kicsi sem lesz?2010. jún. 6. 22:39
1/10 anonim válasza:
és mi melyik ujjunkból szopjuk ki hogy mekkora neki?
te sem vagy 100as -_-"
2/10 anonim válasza:
nincsenek nagyon különböző méretek, vegyél szerintem Durex Love-t, vagy ha vékonyabb akkor masculan.
3/10 anonim válasza:
a legtöbb óvszer ugyanakkora kivéve az extranagyot. ha a pasid nem rendelkezik extravastag kuksival akkor bármilyet vehetsz.
4/10 anonim válasza:
Miért bízta ezt rád? Te jóóóó ég. :| Még ha Te készen is állsz, ez a gyerek biztos, hogy nem...
5/10 anonim válasza:
43-sat. Ha meg esetleg 44 kellene annyit nyúlik.
6/10 anonim válasza:
Hogy miért bízta rá?
2 ok:
Srác nem meri megvenni még túl fiatal,
Nem a srácnak kell fizetni.
Ha ezek közül az egyik is igaz már jól járt a srác.
7/10 anonim válasza:
Alapból elég szánalmas, hogy veled veteti meg, de legalább gondoltok a védekezésre:)
Abban igaza van az elsőnek, hogy ha te nem tudod a méretét, mi honan tudnánk?
De nincs nagy különbség a gumik között. Vegyél durexet vagy lifestylest, azt a legtöbb embernek jó.
9/10 anonim válasza:
Ha az ízesítettet választod ne vaníliásat vegyél mert annak rohadt szilvalekvár szaga van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!