Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhes a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
amikor mentem volna el, még elötte kivettem, de amikor vettem ki akkor egy kicsit már spriccelt(szerintem előváladék lehetett, mert a prosztatám még nem "müködött". amikor kivettem akkor utána egy pár másodpercre kezdett müködébe lépni a prosztatám.
2010. jún. 6. 18:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ha azt irnád, hogy:

kivettem, spricceltem - igen, lehet, az előváladéktól

gumiban mentem el benne - hááát nem

de mivel beleélveztél, nem hogy nem lehet terhes, egyenesen teherbe ejtetted :)

Gratulálok, apuka leszel :)

2010. jún. 6. 18:43
 2/19 anonim ***** válasza:

Elég nagy az esély rá! Irány a 72 orásért minél hamarabb!

MIÉRT NEM HASZNÁLTOK GUMIT?

hüjék -.-

2010. jún. 6. 18:45
 3/19 anonim ***** válasza:
Jah és az előváladék semmilyen formában nem tud spriccelni, mert az esetek többségében annyira kevés, hogy max. csak kibuggyan a hugycsőből. Mivel ez nem lehet, és más vegyület (víz, vér, vizelet) sem, így már csak az az egy kérdés maradt, hogy te vagy ő mondja el a szüleinek, hogy babát vártok :)
2010. jún. 6. 18:51
 4/19 anonim ***** válasza:

Egyrészt az előváladéktól is lehet terhes. De mivel te gyakorlatilag beleélveztél, főleg van esély rá.

A ciklusa hanyadik napján volt?

Miért nem használtatok óvszert?

Ezen a "működésbe lépett a prosztatám" dolgon meg jót röhögtem, köszi.

2010. jún. 6. 18:59
 5/19 anonim ***** válasza:
Azért van a gumi h használjátok!! Mivel azt mondtad h mikor kivetted spriccelt, tehát elmentél benne. (és az előváladék nem spriccel, de az is tartalmaz spermát csak nem akkora mennyiségben és attól is teherbe lehet esni. csak ritka.). Úgyhogy ha még nem késő akkor ott a 72 órás tabi.
2010. jún. 6. 19:54
 6/19 anonim ***** válasza:

Szia.

100%, hogy a spermád egy része a barátnődbe ment. Nagyon is lehet terhes, nagy esélyetek van rá. Azonnal rohanás 72 órás tablettáért!

2010. jún. 6. 20:46
 7/19 anonim ***** válasza:
Jó babázást kívánok.Vegyetek egy tesztet azért:-) ha bele élvezel a barátnődbe,akkor az esetek 90 százalékánál terhesség lesz a vége.Legközelebb használjatok ÓVSZERT!!!!!!
2010. jún. 6. 21:30
 8/19 anonim ***** válasza:
"az esetek 90%-ban" ...inkább meg se szólaltál volna....
2010. jún. 6. 21:33
 9/19 anonim ***** válasza:

Sajnos van esély rá, az előváladék nem tud spriccelni. Ha már megszakítást alkalmaztok akkor legalább kivennéd előtte egy pár perccel. Még így sincs baj, menjetek el az orvoshoz és vegyetek esemény utáni tablettát.

A 90%-os valakinek pedig: Ha egy pár pont tüszőrepedésre időzíti az együttlétet mert babát szeretnének akkor van 60% esélye a babára...ennyit az előváladékról és a 90%-ról.

2010. jún. 6. 21:55
 10/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az a 60% is csak 20%.
2010. jún. 6. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!