Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet terhesség mellett havi vérzésem?
Szedem a fogamzásgátlót, de ha most netán teherbe esnék akkor is megjön a bajom?
Köszönöm a segítséget!
Neked nem a bajod jön meg, hanem a megvonásos vérzésed. Ne használjunk már ilyen körülíró, elavult kifejezéseket. :D
Van okod aggódni? Maradt ki gyógyszer? Volt hányás, hasmenés vagy szedtél más gyógyszert, például antibiotikumot?
Ha ezek közül valamelyikre igen a válasz, akkor lehetsz terhes.
Fogamzásgátló mellet sem kellene, hogy megjöjjön a vérzésed, ha terhes vagy. Viszont ritkán előfordul olyan is, hogy annak ellenére is megjön a megvonásos vérzés, hogy az illető terhes, csak gyengébb formában.
Ha fennállhat terhesség, akkor a kérdéses együttlét után kb. két héttel csinálj egy tesztet.
Igaz volt már példa rá, de rendkívül ritka.
Ezek olyan kérdések, amire nem lehet jó választ adni. Mint pl. ha én azt kérdezném: -Tegnap vettem egy lottót, kitöltöttem és bedobtam. Lehet ötösöm szombaton? Mi erre a jó válasz? Igen, lehet. Vagy, hogy elvben talán lehet, de nem kell ezzel számolni, nem lesz ötösöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!