Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolhatja-e a fogamzásgátló, hogy mit érzek a barátom iránt?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja kezdtem el fogamzásgátlót szedni, elég alacsony hormontartalmút. Nagyjából három hete kezdtem érezni, hogy valahogy másképp nézek a barátomra, akivel nyolc hónapja vagyunk együtt. Folyamatos bizonytalanságot érzek, nem tudom hogy szeretem-e, illetve hogy vele akarok-e lenni. Eddig minden a legnagyobb rendben volt, alig veszekedtünk, csak én hisztiztem néha apróságok miatt. Okozhat-e érzelmi változást a párkapcsolatban a fogamzásgátló? Ennyire megbolondultak volna a hormonjaim?2018. jan. 22. 16:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem benne van a dologban. Vagy csak simán egy hullámvölgy. Ülj le vele, és beszéld meg, hogy mit érzel. Vagy csak add ki magadból. Habár lehet, hogy félreérti, és azt hiszi szakítani akarsz.
2/3 anonim válasza:
Hat vegulis ha depressziot okozhat, akkor ilyet is szerintem
3/3 anonim válasza:
Igen, okozhat hangulatingadozásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!