Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miert nem akarnak vedekezni a terhesseg es fertozesek ellen?
Nem akarnak gumit huzni alkalmi kalandnal
Ha idosebb nem sterilizalna magat ha megvan annyi gyerek amennyit akart. (10 perces ambulans mutet)
Nyafognak ha bogyot szed a no de szukseges az kiegeszito vedekezes (betegseg miatt)
Bebuktattak az osszes olyan lehetoseget aminel nekik kellene vedekezni
Nem lenne jobb ha a pasik is tennenek ezert ?
Nem palizhatna be egy no sem terhesseggel
Nem kapsz el betegseget
Sajnalom, de nagyon sokszor futok bele ebbe a kerdesbe. De eddig nem kaptam ertelmes valaszt eloben
Hatha itt kapok.
Na erre kíváncsi vagyok. Engem is rengetegszer inkább dobtak mint hogy gumit húzzanak.
Zabi gyerek nyilván senkinek nem kell, kedves első. De akkor sem húznak gumit. Csináljon a gyerekkel a nő amit akar, úgy vannak vele sajnos.
Én óvszer nélkül sosem szoktam.
Egy barátom is olyan volt ahogy te leírtad kérdező, csakis gumi nélkül minden alkalmi kalandnál. A mai napig szokta mesélni hogy egyszer volt egy gyönyörű partnere de fél évig járt kezelésekre utána, alatta meg semmi szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!