Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok előfordult mar hogy kiszakadt a gumi? Ha igen hányszor?
Figyelt kérdés
Csak mert nemsokára valoszinuleg lefekszünk a barátommal Es felek hátha kiszakad a gumi vagy ilyesmi...
Ja Es megegy kérdés: ti nem féltek/ feltetek ettől? Lett valami baj?
2018. jan. 15. 03:15
1/7 anonim válasza:
31l vagyok kétszer kiszakadt mindkétszer vettem be esemény utánit de nagyon drága amúgy.Egyszer túl nagy volt a gumi és lecsúszott akkor is vettem be.Nem féltem tőle amúgy.
2/7 anonim válasza:
Évek óta használjuk, szerencsére egyszer sem szakadt el. Figyeljetek oda a megfelelő méretre, hogy az elején mikor felhelyezi csípje össze a gumi végét illetve amikor elélvezett és kiveszi akkor fogja meg a gumit a tövénél és úgy húzza ki.
Ha mégis elszakadna akkor érdemes esemény utánit bevenni.
27N
3/7 anonim válasza:
Általában egy gumi egyszer tud kiszakadni :-P
Egyébként 15 év alatt talán kétszer fordult elő (a pár ezer alkalomból). Esemény utáni olyankor, de ha figyeltek, akkor nem lesz baj.
4/7 anonim válasza:
Sosem szakadt ki, el se tudom képzelni, hogy megtörténjen normál szex közben.
5/7 anonim válasza:
A barátommal nem szeretjük a gumit mert nem sokat érezni benne és nálunk abból a kevés alkalomból is csomószor kiszakadt.. Pedug durex és masculan volt amik elég jónak vannak elmondva. Maradt a megszakításos:)
6/7 anonim válasza:
Fiatalabb koromban szakítottam sokat. Durex, Masculan, LifeStile, mindenből szakadt jópár. Aztán rájöttem, hogy szűk volt igazából az összes. Mióta szélesebbeket használok nincs ilyen gondom. Azaz ne legyen kicsi a gumi, és akkor nem fog szakadni sem.
7/7 anonim válasza:
Nekünk 1 hónapon belül kettő szakadt ki. Mind a kettő durex volt. A szavatossága jó volt, nem csináltuk durván, rendesen volt felhelyezve, és mégis kiszakadt. pech. Szerencsére egyből észrevette a barátom, így nem lett belőle probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!