Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vehetek be fájdalomcsillapítót?
Jangee fog.gátlót szedek. Most vagyok a 3. gyógyszermentes napon, és elvileg ma kell megjönnie. Viszont eleggé fájt tegnap a torkom ezert este vettem be egy benuront...ma reggelre még mindig fájt és nem tudom hogy vehetek e be egy aflamint. Mármint szabad ennyi gyógyszert szedni? Egyikre soncs ráírva hogy üti a másikat.
Szüneben is beteg voltam, akkor vettem be egy aflamint úgy hogy mellette szedten a gyógyszert, az teljesen megszüntette a torokfájást, most is ezèrt akarom ezt bevenni. De nem tudom mit tegyek? Szerintetek?

?
Torokfájásra nem fájdalomcsillapító kell, hanem gyulaldásgátló, antibiotikusm vagy valami helyi fertőtlenítő.
Menj el az orvoshoz,majd ő ír neked valamit, ha a gyuladás megszűnik a fájdalom is meg fog.
Addig meg igyál sokat, az is enyhíti...
Aúgy hány éves vagy?
Én még nem találkozrtam olyan emberrel, aki torokfájásra a fájdalomcsillapítókat kapkodta volna..
oké,hogy aban is van gyulladásgátló,de ha annyira fáj, akkor ott már komoly gartgyulladásról van szó, amire antibiotikum való,mert az öli meg a baktériumokat, amik okozzák..

nem kéne, hogy probléma legyen, de szerintem ha nem múlt el, akkor antibiotikum kell majd, és ahhoz doki kell.
Amúgy nem kellene, hogy probléma legyen a két gyógyszer, de nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!