Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A férjem csak gumival akarja-f...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikaa11 kérdése:

A férjem csak gumival akarja-fél hogy vegyszeres a kúp-én kúppal mert ez sokkal kényelmesebb. Mi a véleményetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

2018. jan. 7. 17:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Eddig gyógyszer volt de abba kellett hagyni.Nehogy már egy pasit a félelem vezessen"hátha vegyszeres a kúp" cimmel :-((
2018. jan. 7. 17:45
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Jó a kúp! Egyszer sem lett terhes a feleségem, mióta használjuk. Pharmatexet kell venni, nincs velük gond, több fajtája is van. A gumit nem szeretem, ő igen,nincs után neki annyi nyűg.
2018. jan. 7. 17:47
 13/19 anonim ***** válasza:

"Nehogy már egy pasit a félelem vezessen"hátha vegyszeres a kúp" cimmel :-((

"

Akkor ki kell deríteni mi a VALÓDI OK !!!!

Amit megnyugtatlak, nem itt a gyakorin fogsz megtudni.

2018. jan. 7. 17:49
 14/19 A kérdező kommentje:
csupán félelem.. vajon mi van a kúpba?? Kit érdekel,sokan használják,senki se halt még meg tőle:-)
2018. jan. 7. 18:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

ez csak kifogás...

jó hogy a farkát félti hogy kémiai dolog van a kúpba, de téged mint a feleségét nem, aki feldugod azt magadba...

ugyan már, ébredj már fel... ez csak kifogás mikor fogadod már el???

2018. jan. 7. 18:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A "Pharmatex baby" kifejezést nem hallottad még ezek szerint kérdező?
2018. jan. 7. 19:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Ő valójában attól fél hogy gyerek lesz, mert azt nyilván nem akar tőled!!!
2018. jan. 7. 23:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez félig off lesz, de érdekel. A kúp hogy működik? Eltervezzük, hogy szexelni fogunk fél óra múlva és akkor felhelyez? Vagy a játék része, hogy apu betolja a kúpot előtte? Vagy ha megkívánjuk egymást, várunk fél órát?

Csak azért kérdezem, mert több mint 20 éves fix kapcsolatomban valahogy el sem tudom képzelni, hogy előre eltervezett szándékkal szeretkezzek a feleségemmel (és nem félévente van, hanem legrosszabb esetben is 2-3 naponta). Valahogy az kiölné a spontaneitást.

Én pl. ezért nem tudnám elképzelni azt, amivel rá kell készülni egy szexre. A gumi azonnal rendelkezésre áll.

2018. jan. 8. 09:04
 19/19 anonim ***** válasza:

A vegyszerekben igaza van a férjednek. Én félteném a feleségemet a kúp használatától. Van aki még a sikosítóra is allergiás, csúnya, nehezen múló folyást kap tőle. Allergia szinte minden vegyszerre kialakulhat. (Valaha egy volt, ami biztosan nem okozott allergiát, bárhova kented, a tiszta víz. De ma már abban sem lehet bízni. Ez csak utalás a szennyezett világra, amiben élünk.)

Mi a hőmérőzést, a várható fogamzási napok számítását választottuk. Meg az orromat, mert megváltozott a bőrének az illata azokban a napokban. Egy idő után ezt elég jól meg tudtam különböztetni, és ő maga is elég nagy pontossággal megérezte, hogy mikor nem szabad védekezés nélkül. Ilyenkor más módon elégítettük ki egymást, és ez még változatosabbá is tette a szexet.

Visszatérve a kérdésedre, a kritikus napok környékén a gumit választanám a helyetekben, a többin meg semmit.

Az is megtudod - ha a férjed soha nem akarja gumi

nélkül - akkor részéről nem a vegyszerekkel van a baj, hanem nem téged választott a gyerekei anyjának, (vagy esetleg még nem akar apa lenni.)

2018. jan. 8. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!