Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Létezik ilyen fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire lehetetlen, amit szeretnék, de azért hátha valamelyikőtök tud nekem segíteni:

Olyan fog.gátló tabit szeretnék, ami szebbé tenné a bőröm, nem híznék (bár ha igen, csak és kizárólag mellre), esetleg elhanyagolható mértékben.

Ami még jó lenne benne, ha 21+7- es lenne a havi adag, és nem kéne a 7 gyógyszermentes nap (elfelejtem az újabb levéllel szedni) :)

Jajj remélem tud valaki ilyesmit ajánlani.

Előre is nagyon köszi :DD

2010. jún. 4. 14:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
14.26osnak: van olyan tabletta ami 28 darabos levelekből áll, csak az utolsó 7 szem nem tartalmazza a hormont, így folyamatosan kell szedni a levelet, de a vérzés az utolsó 7 nap valamelyikén ugyanúgy jelentkezik.
2010. jún. 4. 14:29
 12/27 A kérdező kommentje:
Utolsó =14.26-os
2010. jún. 4. 14:30
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Hiába döntöd el, hogy te most ilyen vagy olyan tablettát szeretnél szedni, azt úgyis a nőgyógyász dönti el... Nem csak hasra ütnek, hanem a hormonszint szerint döntik el, hogy mire van szükséged.
2010. jún. 4. 14:31
 14/27 A kérdező kommentje:

Itt sajnos nem úgy :(

Már úgy érzem magam, mint egy kísérleti nyuszi, annyit variált az utóbbi 2 évben, ennek szeretnék véget vetni.

2010. jún. 4. 14:36
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

szép álmok :D remlem teljesül is valaha.

de tökmindegy te milyen tabit akarsz. az orvos írja fel neked a megfelelőt. és ott nincs vita.

16/27 anonim ***** válasza:
100%

javaslom, ha ennyire nem bízol a dokidban, minél hamarabb váltsd le! nem is értem, hogy járhatsz olyanhoz, aki hasraütésre ír fel neked hormonkészítményt. azért az nagyon durva!

keress normális dokit, aki nem link, ő csinál hormonvizsgálatot, stb, és tudni fogja melyik az, ami valószínüleg nálad be fog válni!

17/27 anonim ***** válasza:
100%

A nagylányok képesek nem elfelejteni hogy mikor kell újból szedni a tablettát! Én már 17 évesen is képes voltam! Te vagy a kislány, a lusta és a felelőtlen na meg a kényes ha erre nem vagy képes. :)

Egyáltalán nem ez nem kívánság műsor. Én megmondom neked hogy ilyen tablatta nincs és az orvos körbe fog röhögni. Semmi sem tökéletes.

2010. jún. 4. 14:40
 18/27 A kérdező kommentje:

Kedves 14.40!

Erre inkább nem is mondok semmit, csakis magadat minősíted :)

Örülök neki, hogy nem volt 17 évesen iszonyúan sok dolgod, viszont ha az én napi-, ill. időrendemet kéne követned, valószínűleg már délelőtt kidőlnél.

Cserélnék veled!

2010. jún. 4. 14:44
 19/27 anonim ***** válasza:
78%
lehet hogy kor szerint mar nem vagy kislany, de agyilag igen. egyetlen dolgot varhatsz el a fogamzasgatlotol: azt hogy ne ess teherbe. a tobbi mellékhatás, ami mindenkinel mashogy jelentkezik. lasd mellnagyobbodás, hízas, libido csokkenes-novekedes STB. buta kislany *fejsimi* *fejsimi*
2010. jún. 4. 15:35
 20/27 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező...mielőtt "leoltasz" vkit, gondolkozz már el azon h milyen kérdést tettél fel..

"Létezik ilyen fogamzásgátló tabletta?"

Ha ennyire bizonygatod h van meg már választ is kaptál, akkor kérdezem én, minek tetted fel ezt a kérdést, ha ennyire tájékozott vagy?És ha már nem vagy kislány menj el az orvosodhoz és irasd fel, van 2 lábad gondolom

2010. jún. 4. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!