Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Létezik ilyen fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire lehetetlen, amit szeretnék, de azért hátha valamelyikőtök tud nekem segíteni:

Olyan fog.gátló tabit szeretnék, ami szebbé tenné a bőröm, nem híznék (bár ha igen, csak és kizárólag mellre), esetleg elhanyagolható mértékben.

Ami még jó lenne benne, ha 21+7- es lenne a havi adag, és nem kéne a 7 gyógyszermentes nap (elfelejtem az újabb levéllel szedni) :)

Jajj remélem tud valaki ilyesmit ajánlani.

Előre is nagyon köszi :DD

2010. jún. 4. 14:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%
Én meg olyan autót szeretnék ami 500 km/h-val megy, tudok vele a vízen és levegőben is közlekedni és páncélozott. Aki tud ilyen szóljon. Köszi
2010. jún. 4. 14:14
 2/27 A kérdező kommentje:

Kedves humoros válaszoló!

Szerintem azért tettem fel ezt a kérdést, mert erre szeretnék választ kapni.

Ha nem azért látogatod az oldalt, mert segíteni, ill. megtudni szeretnél valamit, akkor légy olyan kedves és a "hülyeségek" témakörbe írogass.

2010. jún. 4. 14:17
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus... Ezt add elő a nőgyógyászodnak, hátha tud segíteni...
2010. jún. 4. 14:18
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos előre nem lehet megmondani neked melyik válna be, felír valamit a nőgyógyász és vagy beválik vagy nem. Én 21. darabosat szedek, telómba be van állítva, mikor kell szednem, így soha nem volt semmi gondom, mindig tudtam mikor kell kezdeni az újat.
2010. jún. 4. 14:22
 5/27 anonim ***** válasza:
78%

Jujj, de cukcsi vagy! Én sem szercsizném azt a tabcsit, amitől hízcsizek! ^^

Ezt amúgy most viccnek szántad, igaz?

6/27 anonim ***** válasza:
100%

van olyan,hogy 21+7 én szedtem(Tri -regol.)

az 52 kilómra 80 fölé híztam 3 hónap alatt:S

de aztán váltottam novynettere és lementek a kilók is,meg más mellékhatást sem tapasztaltam.

7/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kérdést pedig csak azért tettem fel, mert a dokihoz már úgy szerettem volna menni, hogy némi fogalmam arról, hogy mit szeretnék, milyen tablettáról kérdezzek bővebben, mert ugye azt tudjuk, hogy bevett szokásuk (legalábbis az enyémnak) csak úgy hasra felírni valamit, és sokat szenvedtem már emiatt.

2010. jún. 4. 14:25
 8/27 anonim ***** válasza:
82%
vérzésednek mindenképp kell lennie, akkor meg nem szedheted a 7 napban, tehát ezt felejtsd is el xD elfelejteni meg nem kell a 8-at, csak van annyi eszed h be kell venned a következőt
2010. jún. 4. 14:26
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos mindegyik tabletta mindenkire másként hat, úgyhogy hiába mondja itt valaki hogy egy grammot sem hízott (én pl Sensonette-től nem híztam semmit, de a mellem nőtt), lehet hogy neked húsz kiló felmegy tőle.

Semmi hasznosat nem tudunk neked mondani ezügyben, sőt, a doki sem. Felír valamit, amit ő kedvel vmiért, kipróbálod, aztán vagy bejön, vagy nem. Egy nagy totó ez az egész tabletta-dolog. (Nekem mondjuk szerencsére elsőre bejött. :D)

2010. jún. 4. 14:28
 10/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Látom nem igazán érted a 21+7 fogalmát 21 hormontartalmú tabletta, és 7 vastartalmú (legalábbis a többsége az ilyen készítményeknek) ami csak azért kell, hogy ne ess ki a ritmusból.

NEM KISLÁNYOKTÓL SZERETNÉK VÁLASZT KAPNI, ÉN SEM VAGYOK AZ!

Köszönöm

Köszönöm

2010. jún. 4. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!