Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tudom, hogy a magas rosttartalmú ételek megköthetik a gyógyszerek felszívódását? Akkor, ha én magas rosttartalmú ételeket eszek, nem szívódnak fel a gyógyszer amit beszedek? És milyen mennyiség számít ebből? (fogamzásgátló)
Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 19:08
11/13 A kérdező kommentje:
Igen. Végeztek es negativ lett. Vagyis azt mondtak. Amúgy igen eleg izgulos vagyok. Eppen ezert kerdezem. Es ha aggodok a taplalkozason akkor alap, hogy a tobbin is. A majfunkciom rendben tudtommal. Felevente jarok vervetelre. Nincs benne csillag. Es megvizsgaltak rendesen. Minden negativ lett. Es azt is tudom, hogy mit okozhat a gyógyszerszedes. A majfunkcionak milyennek kellene lennie? Milyen érték? Az tuti h ertekhataron belul van de ugye ez megint olyan h sok mindentol fugghet gondolom. Tehat ha par nap mulva megyek vizsgalatra lehet megint mas az érték. Én így tudom.
2018. jan. 4. 11:04
12/13 anonim válasza:
Ebben az esetben nem kell annyira stresszelned mert nagyon rendes alapos orvosod van és Te is mindent megteszel hogy a gyógyszer a legoptimélisabban hasson!
13/13 A kérdező kommentje:
A májfunkcióm rendben volt, minimális eltérés volt benne,de értékhatáron belül. Amúgy a felszívódás a kórósra vonatkozik? minimális eltérés mg gondolom nem probléma. Ez is úgy volt, hogy a GOT stb között volt nagyobb különbség, tehát pl. az egyik 18 a másik 21 vagy ilyesmi.
Nőgyógyászati szűrővizsgálat, májfunkció, Leiden- mutáció (de az egyszer elég, úgy tudom) van még valami ami fontos?
2018. jan. 4. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!