Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet rá bizonyíték?

Hogy tudjátok ilyen sokan elszakítani a gumit? Használtam már én is jópárszor, de soha nem szakadt el, pedig a méretem is elég nagy és hevesen is szeretkezek ha úgy van kedvem. Szóval mégis mit csináltok vele?
Egyébként nem vagy terhes.

Valami más is kerül a farok mellé, attól szakad el?
Még körömmel se könnyű kihasítani...

Nem vagy terhes, de a másnapi mensi nem bizonyíték mert az valószínűleg még az előző nem megtermékenyült petesejt eredménye. Ha most teherbe estél volna, akkor majd a következő nem jönne meg.
Szerintem.

#8, ez téves. A mensi azt bizonyítja, hogy nem ágyazódott be megtermékenyített petesejt a méhnyálkahártyába. Ugyanakkor minden, ami a méhben volt, lelökődik, kimosódik, beleértve a spermiumokat is.
De még ha nagyon élénk fantáziával föltételezem, hogy az a spermium már feljutott a méhkürtbe, akkor is vagy két hétig még életben kellene maradnia, hogy a következő érett pete ott találja. Ez már kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!