Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatni fog a fogamzasgatlo? 18/L
Ebben a honapban kicsit rosszul szedten (mindennap bevettem de nem ugyanabban az idoben..volt olyan h vmikor delben rendszeresen aztan ejfelkor rendszeresen...) ezt szuzen
Jovo honapban egy het normalis szedes utan vedeni fog? (Akkor eselyes h lefekszem a baratommal)
A beteg tajekoztatobol probaltam kibogaraszni
Szerintetek?
Koszonom utolso valaszolo
(Tudom sokan hulyenek tartanak es az is vgyok ,de csak a borom miatt szedtem es h beallitsa a menszeszem amit meg is tett igy is ..es valamiert nem tudtam h igy kell beszedni,de az is az en hibam h nem olvastam el a betegtajekoztatot)
de csak a borom miatt szedtem es h beallitsa a menszeszem amit meg is tett igy is
Drága kérdező! A fogamzásgátló az ég világon semmit nem állított be a ciklusodon. Ugyanis annyi történt, hogy nincs rendes ciklusod. Egy mesterséges ciklusod van tabletta szedése mellett, a vérzést a tabletta szünetre történő abbahagyása vált ki, nem az, amikor rendesen menstruálsz. Neked jelenleg nincs menstruációd van, megvonásos vérzésed van, ami nem ugyanaz. Most nem játszódnak le azok a folyamatok a szervezetedben, amik egyébként, tabletta szedése nélkül lejátszódnának. Ha abbahagyod, újra szembesülsz majd a problémákkal. Elég nagy gond, hogy az orvos ahelyett, hogy különböző vizsgálatokra elküldött volna, letudta ennyivel.
És egyet tudok tanácsolni csak. A saját érdekedben fogadd meg! Ha nemi életet élsz, nem teheted meg, hogy össze-vissza szeded a tablettát, mert könnyen terhes lehetsz. Ha 12 órán túl pótolod, vége a megbízható védettségnek! Elég egyetlen szemet kihagyni, máris lehetsz terhes. És a 12 órán túli bevétel már kihagyásnak számít.
Szóval vagy védekezz óvszerrel, vagy rohadt pontosan tartsd be a tablettára vonatkozó előírásokat és jó alaposan, ha kell többször olvasd el a betegtájékoztatót!
Ha rendesen szeded, akkor védeni fog.
Koszonom a hosszu valaszt
Nem elek nemi eletet ezert sem foglalkoztam azzal h ved e vagy sem (most lesz fontos h ved e)
12oran belul volt mindig ha nem akkor meg ataltam egyik naprol a masikra a masik idopontra
Persze h ezutan jol fogom szedni a kerdesem az volt h az mennyi ido mig ved
Persze tudom h ezt nogyogyasz tudja megmondani de ugy gondoltam miert ne kerdezzem meg
Ennyi
Kedves kérdező!
Olvastam, hogy majd csak most fogsz elkezdeni nemi életet élni, ezért írtam, ha nemi életet élsz. Majd akkor. Arra gondoltam.
A védelem pedig benne van a betegtájékoztatóban. Nyilván ha eddig nem szedted rendesen, akkor a védelem a következő levélnél alakul ki, amikor normálisan szeded. És én nem vagyok híve annak, hogy ha valaki tablettát szed, akkor még óvszerrel is védekezzen, mert akkor teljesen feleslegesnek tartom a tablettát, hogy valaki feleslegesen tömje magát hormonokkal, de a te esetedben én addig, amíg nem tanulod meg rendesen szedni, tehát nem hagysz ki szemeket és nem szeded őket közel azonos időpontban, addig alkalmaznék a helyedben kiegészítő védekezést. És amikor ez már rendszereződik nálad, akkor hagynám el a plusz védekezést, mert akkor fog rendesen hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!