Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön meg a 7. napon?
Majd beáll. A 7 nap letelte után kezdd el szedni a következő levelet mindenképp!
Azzal amúgy tisztában vagy, hogy ez nem fogja rendbe hozni a ciklusodat? Ez csak tüneti kezelés, a rendszertelenség okát kellene megtalálni (pajzsmirigy, daganat, ciszta stb.) Sajnos nagyon sok orvos úgy írja fel a fog.gátlókat, meg hormongyógyszereket, mintha cukorkák lennének. Nekem 16 évesen írt fel egy túlbuzgó nőgyógyász diane 35-öt, kb 2 évig szedtem, és teljesen szétcseszett hormonálisan. 2 éve egy műtéttel kellett rendbehozni mindent.
31N
2-es vagyok:
Nekem is ugyanerre írták fel a Dianet. Hormonális vérvételen kiderült, hogy 2x annyi férfi hormonom van, mint a megengedett maximum. Évekkel később egy endokrinológus virágnyelven elküldte a ...csába ezt a nőgyógyászt, mert tinédzserkorban ez normális, magától elmúlik, viszont egy ilyen drasztikus hormongyógyszer maradandó károkat is tud okozni.
Szerintem akkor szedd be a 3 havi adagot, és azzal ne foglalkozz, hogy mikor jön meg. Ne stresszelj emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!