Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül nagyjából egy esemény utáni tabletta?
Mihez képest... Én 1x vettem ilyet, 14 évvel ezelőtt, és akkor se volt sokkal olcsóbb.
#3, mondjuk ahhoz képest, hogy egy ilyen tabletta nem más, mint 2 szem "békebeli" Postinor egyben... és anno abból a 10-s doboz (tehát 5 ilyen tabletta) került valami 13 Ft-ba, ami akkor kevesebb volt, mint 1 órai órabér.
(szerintem pont azért gyártja azóta más néven a Richter a hazai piacra, hogy ne essen le mindenkinek a tantusz, hogy ezzel így gigaprofitot realizál a cég... külfödlön általában Postinor 2 néven fut most is)
#6, ez pont akkor kell, amikor az "olcsóbb" kilukad, úgyhogy felesleges összehasonlítgatni.
Mellesleg ugyanez a hatóanyag-mennyiség (levonorgestel 1500 mikrogramm) kombinált fogamzásgátlók alkotórészeként pont a tizedébe(!) kerül, pedig ott ugye más hatóanyag is van mellette. Ennyit az árról.
Elhiszem, és abban is biztos vagyok/voltam, hogy közel sem ér annyit, amennyi az ára. Csupán 2003-ban szükségessé vált 1x, és emlékszem, hogy már akkor dobtam egy hátast az árán, pedig nem ma történt... (Arról nem beszélve, hogy a doki még cinikusan meg is kérdezte, mikor történt a bizonyos esemény... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!