Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatni fog így is a gyógyszer?
Ebben a hónapban két db tablettát sajnos több, mint 12 órán át vettem be. AZ egyiket konkrétan 24 óraval később. A menzeszem is felborult persze, de most kezdtem az egy hét kihagyást, amit a gyógyszer és a doki előir. Viszont jövő pénteken kezdem újra. Ebben a hónapban óvszerrel is védekeztünk plusszba, biztos ami biztos, de vajon most ha elkezdem az új hónapot helyesen szedni a fogamzásgátlót, az ugyanúgy hatni fog, mint ha az előző hónapban nem hibázok el két tablettát?
Mennék orvoshoz, de januárra van időpont csak.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, pótoltam. Az egyik az utolsó előttin a másik az utolsó héten.
Friss a kapcsolatunk, és nem biztos, hogy most szeretnénk babát, viszont felhőtlen szexuális életet szeretnénk élni, de biztonságosan! Ezért a kérdésem.
Ha nem pótoltad volna a 2.-at akkor azt mondanám,hogy még a szünet első hetében nem biztos a védelem,de ha bevetted,akkor nem lehet gond.
Döntsd el,hogy használtok-e még gumit,de én azt mondom,azt az 1 hetet még ki lehet bírni kiegészítő védekezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!