Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes mert bekavart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes mert bekavart az antibiotikum?

Figyelt kérdés
Antibiotikumot kellett szednem (tabi mellett), amitől véreztem is, ameddig szedtem.Majd pár napra rá a fogamzásgátló tabi is elfogyott, majd rendesen meg is jött, ahogy kellett és a 7 napos szünet után szedem is tovább.Csakhogy elment bennem a párom és aznaptól kellett szednem az antibiotikumot (amit még a szeretkezés előtt nem tudtam , hogy szednem kell, délután mentem a dokihoz).Lehet, hogy nem voltam védve?Úgy gondolom, hogy ha rendesen megjött a szünetben, akkor nincs baj.Nincs hányingerem, nem feszül a mellem, a jobb oldalam kicsit szurkál, de sztem csak bebeszélem.
2010. jún. 2. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy terhes lennél. Persze nem zárható ki 100%-osan de ne aggódj:) Aktus után két héttel teszt, az tuti megnyugtat:)
2010. jún. 2. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Az antibiotikum a fogamzásgátló hatását csökkenti. Ha antibiotikumot kellett szedned akkor a befejezés utána 1 hétig kiegészitő védekezés szükséges (pl:óvszer). De ez attól is függ hogy mennyi ideig szedted az antibiotikumot. Am meg ha a fog.gátlót azon a napon már bevetted (még a szeretkezés előtt vagy az antibiotikum szedése előtt)és rendesen felszívódott akkor sztem nincs baj. nem lehetsz terhes.
2010. jún. 2. 15:15
 3/4 anonim válasza:
terhes vagy!
2010. jún. 2. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
15:05 vagyok: Az irjon aki értelmes és értékelhető tanácsot tud adni és nem csak unalomból ír minden hülyeséget...:S
2010. jún. 2. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!