Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretném kipróbálni óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kipróbálni óvszer nélkül a szexet, de fogamzásgátlót semmiképp nem akarok használni. Milyen más fajta védekezés van, ami Biztonságos?

Figyelt kérdés

Most leszünk barátommal 2 évesek nemsokára, és ezzel szeretném "meglepni", hisz gondolom gumi nélkül jobban érezné/élvezné a szexet. Persze a biztonságról semmiképp nem mondunk le. Nektek mi vált be? Melyik a legjobb védekezés módszer az óvszer után, de még a fogamzásgátló "előtt"?

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm:)

2010. jún. 2. 01:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Minket meg az irritál, mikor olyanok reklámozzák, akik szedik 3 éve. Ha nem akarja a kérdező szedni, akkor ne szedje. Még csak azért sem anyázhatsz neki, hogy felelőtlen, hiszen pont a védekezésről érdeklődött.

Majd ha abbahagyás után sem lesz semmi bajod, akkor reklámozd.

2010. jún. 3. 18:40
 12/17 anonim ***** válasza:

akkor a nővérednek marha nagy mázlija van...én a helyében nem kisérteném a sorsomat...:S

Mindegy,én akkor se szedek,mert nekem a "csekély" trombózis-meg mellrák kockázat sem éri meg,képzeld. Én nem tudnék ugy élni hogy folyton rettegjek hogy mikor lesz vmi bajom a gyógyszertől...de hát mások vagyunk.

2010. jún. 4. 11:44
 13/17 A kérdező kommentje:

köszönöm az újabb válaszokat!

Az utolsó válaszolóval értek egyet teljes mértékben. Amúgy nem cigizek, nem iszom alkoholt sem, de egyszerűen nem érezném jól magam a gyógyszer szedése mellett, mert tudom, hogy ez nagyban befolyásolja a szervezetem, és azt, hogy lesznek-e mellékhatásai, így előre nem lehet megmondani. A másik meg, hogy valószínűleg nem akarnám örökre szedni, és ha abbahagynám, akkor jönne az igazi "szenvedés", ahogy előttem is leírták. Szóval inkább nem kísérleteznék ezzel:S

Még erősen gondolkozom, melyik védekezési módszert válasszam, de szerintem 100% biztos, hogy nem a fogamzásgátló lesz. Annak örülök, ha egyeseknek bevált, de ettől még nem vagyok köteles én is azt használni:)

2010. jún. 4. 21:09
 14/17 anonim válasza:

Szia!

én sem vagyok híve a fogamzásgátló tabletának. És itt egy hozzáűszóló azt mondta, hogy a nők többségének semmi baja tőlle. Elég tudatlan szegénykém. Mindenkinek máshogyreagála szervezete a gyógyszerekre és mindekinél van kisebb-nagyobb mellékhatás. Ha nem most, akkor a jövőben mindeképen lehet következménye.Elég csak elolvasni a tájékoztatót, milyen szövődmények és mellékhatások léphetnek fel.

De a kérdésedre a válasz: tanácsot kértem az orvostól és azt mondta, hogy a spirál az, ami legalább olyan biztonságos mint a tabletta. 99%-ban nyújt védettéget, persze a spirálnak is vannak "mellékhatásai". Kb 10. 000 Ft-ba kerül és kb 5 évenként kell cserélni. Azt is mondta, hogy spirált azoknak ajánlják, akik már szültek, de van midi úgynevezett kimondottan olyan nőknek készített spirál, akik még nem szültek.

Szerintem menj el a nőgyógyászodhoz és kérd ki a véleményét.

Ja amúgy vannak már elavult fogamzásgátlók, pl a preszárium.

2010. jún. 4. 21:53
 15/17 A kérdező kommentje:
21:53 köszönöm a válaszod!:) Hát igen, sajnos mindegyik fogamzásgátló módszernek vannak előnyei és hátrányai is (az óvszer viszonylag olcsó, de nem annyira élvezetes, a fogamzásgátlóval jobb a szex, csak épp káros lehet az egészségre stb). A spirálon én is gondolkoztam, csak az ára nem tetszik túlságosan, de hát egyszer választani kell:) mindenképp kikérem én is a nőgyógyászom tanácsát:)
2010. jún. 4. 21:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Most leszünk barátommal 2 évesek nemsokára????
2012. szept. 8. 22:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom, régi kérdés, de mi vált be neked? Mert hasonló helyzetben vagyok én is:)
2017. júl. 21. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!