Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig hat a gyógyszer?
kb pár nap. vagy is már az elsö hónapban teherbe eshetsz.
nem egy nagy ötlet hogy leváltod a gyógyszered ha nem volt vele bajod. Egyszer nekem a doki azt ajánlotta hogy cseréljek gyíogyszert 8tuti kapott utána pénzt) pedig semmi bajom nem volt az elözövel. na ezzel lett mert állandóan megjött meg szarul éreztem magam. elmentem egy másik dokihoz aki azt mondta hogy egy orvos soha nem ajánlhat másik gyógyszert ha az elözövel semmi baja nem volt és nem betiltott gyógyszer. így ha nincs vele bajod akkor nem szabad cserélni.
ja és az meg a másik hogy évekig szedem aztán félévig nem aztán megint na ez úgy felforgatja a hormonjaidat hogy majd irsz ide megint egy topikot hogy nem jön meg de nem lehetek terhes.
de kiürülni pár nap alatt kiürül. a kérdés hormonjaid milyen hamar állnak helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!