Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt terhesség?
Létezik?
Tudom, hogy nagyon-nagyon elenyésző százalékban van rá esély, de el nem bírom képzelni. Ha meg is termékenyül a petesejt, az már úton van kifelé és távozik megtermékenyülve is.
Hogyan fordulhatna elő mégis?
(Ha lehet, inkább nyugtassatok meg, kihúzta, de stresszelek eléggé.)
Van. A két petefészek felváltva termeli a sejteket, s a beágyazódás nem a teljes méhet érinti. Két személyes történetem van:
Terhes lett, nem vette észre, menstruált a rend szerint, 5. Hónapban vette észre a babát
Szülés után még nem jött meg újra, s megfogant a baba.
Létezik.
Ilyenkor nem válik le a teljes nyálkahártya, hanem ahol megtapadt a zigóta, ott szépen megmarad.
Rendesen lemegy a vérzés, és 9 hónap múlva oá, oá...
az ilyenek szaporodnak... a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni.
hát ja ezek az álértelmiségi liberalisták... azt hiszik, az abortusz megoldás, pedig minden petesejt Isten gyermeke, melyet meg kell siratnunk a wc kagyló fölé borulva.
Most fogjátok meg a kezeimet és imádkozzunk!
na de,
köszi a válaszokat mindenkinek! sokat tanulok tőletek, szóval cserébe adjatok ki magatokból minden dühöt, indulatot nyugodtan
Én inkább csak szomorú vagyok ilyenkor.
Sajnálom szegény gyereket... mit mondasz neki? Azt, hogy "nem akartunk, gyerekem - de, ha már itt vagy, akkor maradjál csak, majd néha lökünk neked valamit" ?
Hallottam ennél jobb mondást is, inkább mondd ezt:
"egyetlen cseppből születtél, gyermekem... és az apád még csak nem is élvezte".
És azért sajnállak egy kicsit titeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!