Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek gyógyszer miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyógyszer miatt híztam?

Figyelt kérdés
2 éve szedek Lindynettet, pár hónapja Sensonettet, kb 10 kg-t híztam, de kb egy éve rászoktam a chipsre stb, mára már heti szinten, de azelőtt is észrevettem h ugyanazt eszem szinte(most is, chipset kivéve) és mégis akkora lett az úszógumim,hasam :OO sztetek váltsak gyógyszert?mert a sensonette ugyanaz, mint a lindy.Persze a chipsről lemondok
2010. jún. 1. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Fix hogy nem a fogamzásgátlótól híztál. Nem kéne ilyen szarokat enned. Többet kellene mozognod és máris megoldódna a súlyproblémád. ÜDV23F
2010. jún. 1. 16:30
 2/7 A kérdező kommentje:

jó h pont egy férfia válaszol :D

azért nőtől kérdezném -.-

én már hallottam róla meg h fogyni se tudott vki mellette

és ez a chips is csak mostanában lett rendszeresebb, régen 2-3 hetente 1

2010. jún. 1. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Istenem...ez a 23 éves elhúzhatna már az olyan témáktól, amiről foghalma sincs.

Nyilván nem magától a gyógyszertől hízol meg, hanem attól, hogy többet eszel. Viszont a nagyobb étvágy lehet a gyógyszer mellékhatása. Írass fel másikat.

2010. jún. 1. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. És persze fogd vissza magad:)
2010. jún. 1. 18:19
 5/7 A kérdező kommentje:
szted másik segítene?Az a baj h tudom h nem vagyok éhes néha, de mégis vmi olyat érzek, késztetést h egyek :S ez így van mindegyiknél nem?:(
2010. jún. 1. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
legtöbb fogamzásgátló ilyen, hogy többször érzel éhséget állítólag, én Mercilont szedek és én is többet vagyok éhes, híztam is kicsit, de nem közvetlenül a gyógyszer okozza, az csak az éhségérzet oka, amiből a hízás következhet, ezért kell odafigyelni, hogy maradjunk meg a tabletta előtti étkezési szokásnál. emellett időnként több vizet tart vissza a szervezet a fogamzásgátló miatt, ez is érezhető.
2010. jún. 1. 19:18
 7/7 anonim válasza:
Úgy érzem egy cipőben járunk. Én is Lindynette 20-at szedek már 1 éve. 6 kg-t híztam, állandóan éhes vagyok, ha itthon vagyok mindig rágcsálnom kell valamit,főleg csokit, ha nem is vagyok éhes. Sajnos nem tudok uralkodni magamon. Már a barátom is cukkol, úgyhogy megfogadtam, hogy nem engedek a csábításnak és többet fogok mozogni, de elég nehéz és lusta is vagyok... Szerintem, ha gyógyszert váltasz ugyan ez lesz, mert minden fogamzásgátlónak ez a mellékhatása....
2010. jún. 1. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!