Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljunk terhességit tesztet? Szerintetek?
A bartnőmmel csináltuk 10.04-én majd elmentem a lányban, de óvszer volt. utána láttam hogy a farkam tövénél nedves volt és a gumi levegős. ezután délután megnéztem a paplant és egy nagy tócsa volt ott.
utna elmentem a órvoshoz és vettem 72órás tablettát (Rigesoft 750mg 2db-ost. a barátnőm be is vette az aktus után 10.05-én 17:00kor majd a másikat 12 óra múlva. a gyógyszer bevétele előtt 31óra telt el. majd 5napra megjött neki. most 11.24 van és azt mondta hogy hetente egyszer hány és undora van mindentől. sokat fogyott. vegyek tesztet? vagy előfordulhat hogy késik 1 hónapig ettől a gyógyszertől, azt hallottam.
Ha negatív akkor csak bekavart az a lórúgásnyi hormon.
Ha pozitív, akkor vagy megtartjátok, vagy nem. Ha nem tartjátok meg akkor 12. hétig elvetethetitek, ezt sokminden előzi meg (nem sok időtök van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!